Anneyim gulcingulcin benim 3 sezeryan dogum geçmişim var 3 ününde hep 1 hafta kanamam oldu sonra geçti ara ara lekelenmem oldu 40 cıkana kadar ondan sonra cocuk emzirdigim dönemlerde hiç adet olmadım cocuk emzirmeyi biraktigim an da adet oldum
Kubra80 gulcingulcin gulcingulcin adet mi oldunuz acaba diycem ama adet sürekli gelir bi doktora görünseniz daha iyi olur sanırım
busratunk5 gulcingulcin Toplam 7 gün sürdü aynı adet olurmuş gibi oldum ilk 2 gün çok oldu sonra azaldı aradan 2 hafta geçti tekrar kanama oldu 5 gün sürdü ve normla Aylık adet döngüme geri döndü
Sinemcetin20 Belli olmuyo kişiye göre dgsir benim ara ara geldi 40 çıkma kadr 2ci bebekte sürekli geldi bi ara durdu boyle
Sinemcetin20 gulcingulcin 4sene gecti arasndan gulum tam hatrlamiyorum ama hep duş aldım ben bide hasta bezi 2paket bitrdm snra geldimigelmedimi hatrlamiyorum 3cu olcak baklim bunda nasıl olcak
gulcingulcin Sinemcetin20 Anladım çok teşekkür ederim.Şimdi kaç haftalık sizin.Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin 😊
Sinemcetin20 gulcingulcin 26ci haftadayım gülüm doktorla ebenle hiç konustunmu sağlık ocagiyla kadın dogumla kanamani
Kubra80 gulcingulcin ben bi doğum yaptım 40 gün sürdü ama azcık azcık bir hafta okduysan 2 hafta olmadım şeklinde bitti 40 gün 2 gün sonrasına da adet olmuşum ama çok fena kanamam olmuştu ilk adetmde