dilara92 Arkadaşlar merhaba burada dogum yapan var mı? Şikayetleriniz ve memnuniyetinizi paylaşır mısınız?
dilara92 UrasEgeninannesi Memnun musunuz? Biraz mesajlarıma gec cevap veriyor tek sıkıntım o yoksa cok guveniyorum ve gittiğimde bilgilendirmesi vb beni tatmin ediyor:)
UrasEgeninannesi dilara92 benim çok sevdiğim çok ilgili bir doktor çok memnunum açıkçası. Mesaj konularında bişey diyemem ama aramalara cevap veriyor hemen sağolsun. 37+5 im bende bugün kontrolüm var inşallah doğumu da kolayca atlatıcaz ☺️
dilara92 UrasEgeninannesi ya cok azkalmış saglıkla kucagınıza alın inşallah doğumdan sonra burda paylaşım yapar mısınız nasıl geçtiğine dair :) ?
UrasEgeninannesi dilara92 inşallah hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olur 😍❤️ Paylaşırım tabi müsait olduğum en yakın zamanda doğum sonrası ☺️ İnşallah çok bekletmeden gelir oğluş 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻☺️
dilara92 Hayat07 benim özel sigortam var cüzi bi miktar ödeme yapacagım açıkcası bilgim yok fiyatlar hakkında muayeneyede cok ufak bi miktar ödüyorum🤷♀️ @UrasEgeninannesi belki biliyordur ?
UrasEgeninannesi Hayat07 sgk geçmiyor. Benimde özel sağlık sigortam var o yüzden çok bişey ödemiyorum çıkmıyo. Kurumsuz hasta olarak geçiyo özel sağlık sigortanız yoksa. Bu şekilde de muayne 500-600 civarı sanırım. Yine santrali ararsanız Bilgi verirler.
dilara92 UrasEgeninannesi merhaba muayeneye gidecektiniz, sanırım eşleri almıyorlarmış öyle bir durum oldu mu Esra Hanıma giderken. Gerçi tekte gitmiş olabilirsiniz ama en azından göZlemlediginiz. Umarım bir sıkıntı yoktur bu arada 🤲
UrasEgeninannesi dilara92 herhangi bir sıkıntı yaşamadım eşimle birlikte girdik ☺️ Çok şükür bir sıkıntı yok. Salı günü sabahtan gidicez tekrardan bakalım yatış verebilir normal doğum istediğim için ☺️