Duyguakinnci Kızlar 39+3teyiz hala isim konusunda ortak karar veremiyoruz. Eğer ortak karar verilemiyorsa bebeğin ismini anne mi koyar baba mı?
Sultan42 Duyguakinnci ikisininde hakkıdır biri baba sonuçta biride anne 9ay boyunca karnında taşıyor sonuçta
Duyguakinnci Sultan42 Eşim iki isim istemiyor ikimiz de ayrı isimler düşünüyoruz ortak koyamıyoruz dediğim gibi 😊
gnc Duyguakinnci bence sen Atlas koydurmaya çalış lozan herkeste var ben Atlas ismine bayılıyorum bunu ben koyarım diğer çocuğun ismini sen koy de
Lcy Duyguakinnci bi oyun oynayimn bütün begendiniz isimleri yazn bi keseye koyun tek tek cekin ve kenara yazin bu olman cünki bu nedenle diye o sekilde ortak bi karara varilir bence 😁
DuyguUysalBayraktar Aslında soyadını baba veriyor,isminide annelerin vermesi lazım🦋🤪 ama tabiki anne koyar yada baba koyar diye bi kural yok yani. Ortak anlaşmaya bakar herşey. İnş yakın zamanda orta yolu bulup içinize sinen ismi bulursunuz canm..
Duyguakinnci DuyguUysalBayraktar Daha bugün konuştuk bebiş artık doğacak isim konusunda anlaşalım diye 😊 o kendi yönüne çekmeye çalışıyor bende kendi yönüme 😅😅
ozgesoy28 Duyguakinnci 2side koyabilir biz eşimle 2 isimde karar verdik hem onun dediği hem benim dediğim oldu
Duyguakinnci ozgesoy28 İstediğin ismi koyarım yine de iki isim koymam diyor. Bende tek benim istediğim olsun istemiyorum sonuçta o da baba ve onun da fikirlerine saygı duymak lazım. Ama bir türlü ortada buluşamıyoruz 🤦🏼♀️
Ceyduygu Duyguakinnci Bizde aynı problemi yasadık son care iki isim koymaya karar verdik hic bi sorun kalmadi ortada 😊
ozgesoy28 Duyguakinnci Aynısını yaşadım canım ilkten eşim dedi ilk çocuk Kız erkek ne olursa olsun sen koy dedi sonra dayanamadı illa semih olsun iyi dedim semih senden ege benden semih ege koyduk 😁 çok hevesli değilsen içinde böyle olur ya insanın küçüklükten şunu koycam edicem diye öyle bi isim yoksa koysun eşin oda baba ama 2isimden de ne olcak ikinizin gönlü olur