Ayten1994 Cicek12-- inseAllah canim.hayirli haberler duyariz.bende de oyle oldu bi ikiz ve tek gebeliyimi kayb etdim
Cicek12-- @Sumeyyebedir yarın test yapsam mı bilmyrm evde test var o bana bakiyo ben ona bı yandan da korkyrm 5 ay önce tıbbi düşük yaptım duygularımı tarif edemyrm🥺
Sumeyyebedir Ayten1994 anladım ama ayıptır söylemesi ben eşimi tutamam bu konuda çünkü daha ise başlamadı her gün evde her dk 😃😃😃
Sumeyyebedir Ayten1994 valla desem bebek için yapmayacakmissik falan amab der ne güzel 3 falan olur çok çocuk iyidir der yapar😃😃😃
Ayten1994 Cicek12-- gebeliye dair bir belirti varmi? Yarin yap test..varsa cikar.duzenli adet oluyorsan.silikde olsa cikar
Bebebebe Neslihan1903 adetime 6 gün var çıkar mı ya ayy heyecanlandım. mide bulantılarım devam ediyo 🤭
Ayten1994 Ayten1994 midekoruyucu Bebebebe Cicek12-- Sumeyyebedir inseAllah bazilarimiz yarin bazilarimizda gelecek ay Guzel habeeri bura yazar
Cicek12-- @Ayten1994 evet gebelik belirtilerim var ama psikolojik olarak mı gerçekten oylemiyim onu bilmyrm yada yarın bı test yaparım bakalım nasipte varsa çıkar zaten