Hdhdhd Gunes15 32.1 de 1750 dr normal dedi ama burda daha ileriler var ben cok takmıyorum sağlıklı olsun bu şekilde ilerlerse 3250 olur dedi yeter de artar bile 😂
gamze06ahmet 30+0 da gitmiştim 2018 gram demişti , 32 de bşdaha gidicem bakalım rapor için , be dicek kaç kilo almış bebiş🥰
Cgdmcmn Benim bebiş 30+3 1650 gram ve doğdu şimdi küvezde :( durumu şimdilik stabil kucağıma alacağım zamanı iple çekiyorum
Zynp01 Cgdmcmn canımm inş bir an önce kucağına alırsın inş sağlık sorunu yoktur neden erken doğdu bnmde erken doğum tiskim var 34. Haftadayız :/
Cgdmcmn Zynp01 teşekkür ederim inşallah bir an önce kavuşuruz. Rahim yetmezliği sebebiyle serklaj oldum o sağlam kaldı ama suyum sızmaya enfeksiyon olmaya başladım. İkimizi de kurtarabilmek adına doktorum buna karar verdi. Solunum cihazında 2 gündür bebeğim inşallah kısa zamanda tek başına başarır 🤲🥺
Bebekbal Gunes15 sanırım us cihazına göre farklılık gösteriyor..14 gün önce özelde gittim 1450 gramdı dün devlette 2000 gr dediler.bu kadar çabuk büyüyormudur bilemedim
Zeynepli1234 Gunes15 30+2 1200 gramdı haftasına göre uyumlu dedi doktor ama bana zayıf gelmişti 34. Haftada kontrole gittiğimde bebeğim ultroson da 35 haftalık gözüktü 1 hafta ilerde ilerliyoruz şimdi
Nesse86 Gunes15 Ben 29.haftada gitmistim 1350 gr demisti sordugumda normal demisti.3 kiloya kadar olursa doguma kadar tam yani kilosu bence normaldir.