Nilin_annesi Merhaba hanımlar, hamilelikte ev işleri, yemek bunları nasıl hallediyorsunuz? Malum covid-19’dan dolayı hijyen ekstra şart!? Yalnız hamileyken her şey çok daha yorucu
forever23 Nilin_annesi dinlene dinlene yapıyorum tuhaf bir şekilde yemek ve ev işi bana iyi geliyor 🤣
fndk_06 Nilin_annesi bir gün bir is yapıyorsam diğer gün başka bir işi yapmaya çalışıyorum banyoları akşamdan silmeye çalışıyorum evin bir odasını supuruyorsam 10 dakika oturup diğer odaya geçiyorum 🙄bunalttı ama bu ev işi artık vallahi
Nilin_annesi ecembugra53 ben de öyle yapıyorum bir daha devam edemiyorum yalnız ufak bir sıkıntı oluyor üşeniyorum 😂
forever23 Nilin_annesi aslında temizlik takıntım vAr annemden gelen bir davranış şekli ondan gördüklerim falan derken ben abartıyorum biraz
Nilin_annesi forever23 dikkatli olmakta fayda var bebek ve sizin sağlığınız etkilenmeden aktif kalmak çok faydalıda olabilir aynı zamanda
Babyy1S Nilin_annesi önceden hamile degilken koca evi temizlerdim gecen saat 4 de başladım cam perde örtüler makine falan yerler toz alma banyo tuvaletler derken aksam 9 da anca bitmisti düsün balkonların camları kaldı silincek 🤭
Tatlisannedilekk Nilin_annesi 34+1im çok yorulunca sancılanıyorum oyüzden parça parça bölüyorum işleri dinlene dinlene yapıyorum kendimi çok zorlamadan