Zeynepsuveannesi 8 haftalık gebeyim akşam yemeğinden sonra mide ve boğaz yanması çok oluyor ne önerirsiniz tatlı anneler 😍🥰😍🥰😍🥰😍
cocukgelisimcianne_ Zeynepsuveannesi benimde ilk başlarda doktora ilaç sormadan önce mide yanmalarıma sarı leblebi iyi geliyordur . Çok yandığında soğuk süt içiyordum oda çok iyi geliyordu . Tabi hafta ilerleyince Rennie duo ilaca başladım
MinnakLiva Zeynepsuveannesi bende sevmiyorum ama ağrılarıma iyi geliyordu içine limon yada çilek atıyordum veya karpuz 😇
MinnakLiva Zeynepsuveannesi çok erken başlamış senin ya Allah yardımcın olsun canım karbonatta iyi gelir
Eeezgi Benim de mide yanmam çok oluyodu hamilelikten önce de gastrit problemim olduğu için doktorum gaviscon şurup verdi o yüzden zararı yok hemen rahatlatıyo mideyi 😊
Eeezgi Zeynepsuveannesi benim de hep akşam yemeklerinden sonra midem çok kötü olurdu 😂 uyuyamazdım midem rahat değil diye
Gulsen6137 Zeynepsuveannesi insallah geçer canım hem bebeğe de faydalı kalsiyum sonuçta ben kutuyu kafama dikiyorum artık😂