Happybabyyy Kizlar, b 12 ignesi oluyorumda. Saglk ocaginda ki hemsire agizdan alabilirsin dedi. Igneyle verilen dodex markali seyi agizdan alabiliyor muyuz ya. Bilgisi olan var mi🙄
ecembugra53 Happybabyyy hiç bilgim Yok canım bence doktora sor bende vurulmuştum hep kalça dan ağızdan hiç almadım 😊
yumukeller Happybabyyy bugün buna benzer bı post daha vardı. Yorumlarda birkaç kişi içtiğini yazmıştı damardan alınca reaksiyon gosterebiliyormus o an olmasa bile sonra gosteriyormus falan yazmışlardı. Ama bende aynı ilacı kalçadan vurdurdm hep 🤷😊
Happybabyyy ecembugra53 kiz kardesim hemsire ona bi soruyim dedim. Kas icine yapilir sadece diyor. Ay iyi ki icmemisim ya saka gibi. Nasil boyle bir ihmal yapar saglik ocaginda ki hemsire. Allah kahretsin bunlari yaa
ecembugra53 Happybabyyy Evt canım bazıları bilip bilmeden söylüyor işte bende hep doktoruma soruyorum valla
Happybabyyy Babyy1S haklisn yaa kullanma talimatini da okudum simdi. Kac gundur icicem icicem bi turlu icimden gelmedi. Simdide bi huzursuz oldum buraya post actim bide kardesime soruyim dedim. Demek ki hissetmisim yaaa kim bilir içsem ne olacakti. Allah belasini versin bin bir turlu yaa. Cocuguma bi sey mi olacakti belli degil. Valla verilmis sadakam vardi. Yarin orayi birbirine katmasini bilirim ben. Cildirmamak elde degillll
Happybabyyy ecembugra53 haklisn yaa kullanma talimatini da okudum simdi. Kac gundur icicem icicem bi turlu icimden gelmedi. Simdide bi huzursuz oldum buraya post actim bide kardesime soruyim dedim. Demek ki hissetmisim yaaa kim bilir içsem ne olacakti. Allah belasini versin bin bir turlu yaa. Cocuguma bi sey mi olacakti belli degil. Valla verilmis sadakam vardi. Yarin orayi birbirine katmasini bilirim ben. Cildirmamak elde degillll
Babyy1S Happybabyyy içsen bile etkisi olmazdı ilaç sonuçta kardesine iyi ki sormussun yoksa boşuna içmiş olucaktiniz belki hemsire baska bir ilacla karistirmis olabilir cnku agızdan alınan da var onunla karismistr insanlik hali dalginligina gelmistr
ecembugra53 Happybabyyy aynen canım cok haklısın gerçekten düşüncesiz insanlar valla böyle olıyor işte ondan sonra bişeu olıyor biz yapmadık etmedik diyorlar işte kimse sucunu üstüne almıyor canım cok şükür Rabbim korumuş seni Ya bebeğini
Happybabyyy yumukeller Babyy1S Kizlar detayli arastrdm. Bi cok saglikcyla konustm. Kesnlikle kas icine yapilan dodex ampul agizdan icilmez. Hemsire yanlis anlamadi. Cnku ampulu gosterdm. Hatta sordm ona nasil iceyim direkt mi bi seye katiyim mi diye. Yanlis anlama soz konusu yok. Corona var diye temas etmei istemedi bnce. Bende yok ama temknli davraniyor guya. Allah bildigi gbi etsin
yumukeller Happybabyyy benim.kiz kardeşim de hemşire o da diyor kalçadan vurulur ama https://hizliresim.com/qOcknN burdaki arkadaşlarda ağızdan almis. Benim doktorumda damardan kullan demişti ilkkez içildiğini okudum🤷
Happybabyyy yumukeller yanlis yapmislar o zmn. Agzdan derken hapi agizdan alablr Ampul ağızdan alinsa kullanma talimatnda yazar sonucta. Ya burda hapi kastetti ya da yanlis yonlendirmeyle icti
yumukeller Happybabyyy iğnesini ağızdan alabilirsiniz yazmış ikiside hap olsa hap derlerdi heralde herkes farklı bişey söylüyor her konuda bu böyle valla doktor ne diyorsa onu yapın 😂
irva Happybabyyy Başka bir tane vardı o içiliyordu ama senin dediğin sadece kas içi iğne vurulması gerekiyor.Çünkü bende vuruluyorum.Hemşireler de iyice sapıttı