Mrvug Merhabaaa anne adayları. Bugün doğacak bebeğim için burun aspiratörü satın aldım otribebeden üzerinde kum saati var ve 02/2020 yazıyor acaba son kullanma tarihi midir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Misssimsek Mrvug bende otri bebe kullanıyorum ama hiç dikkatimi çekmemiş. Bütün aspratorunun kullanma tarihi olacağını pek sanmıyorum. Bence üretim tarihi olması daha olası.
KadriyeSaglam Misssimsek ben kararsız kaldım gerekli mi sizce ve solüsyonlu şekilde mi kullanıyorsunuz ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum 🤷♀️
Zeynepcaglar6165 yumukeller sümüğünü degıl burnunu temızlemek için burnu temız okursa rahat nefes alıp verir çok önemli bi konu bu
Misssimsek KadriyeSaglam aslında Cok da gerekli değilmiş bence. burrun spreyide aldirdilar hastaneden ama onuda hiç kullanmadım daha. Ama bir arkadaşım asprator için çok gerekli elim .ayagim oldu demişti. Bebekten bebege değişiyor sanırım. Bizim ki kusunca bazen burnundan çıkartıyor o zaman kullanıyorum genelde solisyon kullanmıyorum.
nisemom KadriyeSaglam doğum koçu gerek yok sadece serum fizyolojik damkstman yeterli o kendisi çıkar dedi. Özellikle ilk ay kullanma aleti alsan bile dedi.
irva yumukeller Hahahahhaa 😂 ay sen çok yaşa emi ya.Yukarıda demişsin diğeri de burnunu demiş.😂 Burun içinde sümükten başka bir şey var biz bilmiyoruz demek ki.😀
Zeynepcaglar6165 yumukeller hahahaha sadece sümük degıl hahaha yani burnu açılsın diye amaç sümük degıl sadece nefesi açılsın diye😂
bbhhrr5289 Evet son kullanma tarihi oluyor banada ezcane farkinda olmadan tarihi gecmis satti soyledigim zaman iyi ki uyardiniz demisti
Mrvug bbhhrr5289 Cigdemanne_01 Anladığım kadarıyla üretim tarihi ve 30 gün içerisinde kullanılması gereken kozmetik ürünlerinde oluyormuş o kum saati. Burun aspiratörü kozmetik ürünü diye geçiyor o yüzden son kullanma tarihi olmuyormuş bu şekilde anlatıldı bana.
Cigdemanne_01 Mrvug ben kendim sattığım için biliyorum canım üretim tarihi onlar son kullanma tarihi olmaz onların.