Nilaynn Merhaba hanımlar, ikili test hakkında düşüncelerinizi alabilirmiyim ? Ben baya kararsız kaldım 🙁
dilaradurmazz Nilaynn ben 4 gün önce yaptırdım yaptırma diyenler oldu ama doktorumu dinledim aynı Ultrasonla bakıp kan alıyorlar kesinlikle zarar veren bir şey değil o temiz çıktı şükür kan sonucumu bekliyorum sizede yaptırın derim doktorunuz zaten kesinlikle tavsiye eder
Seda--urganci Nilaynn bende bugün yaptırdım cok sükür hani bi kan ve normal ense kalınlığına bakılıyor ultrasyonda, korkulacak birşey veya gerekli gereksiz diye hüküm veremem doktorlar bizden daha bilgili gerekli birşey olarak görmeseler cagırmazlar sonucta normale gidiyorum bu arada özel değil. İçim rahat etsin dersrn bence yaptır
Oyagunaydin Nilaynn bence yaptır canım ben ikiliyi yaptırdım üçlü ve dörtlüyü yaptırmadım sakıncalı bir durum yok bebeğin ense kalınlığina ve burun kemiğine bakiliyor birde kan alınıyor 1 hafta 10 gün içinde çıkıyor sonuç
Srhtzlyh Nilaynn gereksiz değil bence. Ben ikiliyi yaptırdım temiz çıktı geçen haftada üçlüyü yaptırdım oda temiz. Ha riskli çiksaydida bişey değişmezdi ama en azindan yaptırdım pişman olmam keşke yatırsaydık diye. Doktorunu dinle gereksiz şeyler istemezler zaten bi bildikleri vardır
Yarim_Kilo_Kiyma Bu tarz yoruma açık sorular soruyorsunuz , sonra olumsuz- istemediğiniz yorumlar yapılınca hemen bir kesim Duyar kasmaya başlıyor. Allah aşkına bu testlerden önemli ne olabilir ! Lütfen biraz az azıcık araştıralım.
Myrina Yarim_Kilo_Kiyma ayrıca tıbbi bilgisi olmayan birinin yaptırma demesi ne ifade eder? Burada soracağımıza doktora sorulması yapılacak en doğru şeydir.
Nilaynn Yarim_Kilo_Kiyma dediğiniz gibi sadece yaptıranların yorumlarını merak ettim , herkesin dediğine göre bir iş yapıcak değilim. Aklımda olan şeyler var. Zaten bu platformda herkesin düşüncelerini yorumlarını almak değil mi amaç ?
Yarim_Kilo_Kiyma Myrina Oda bam başka bir vahim durum. Ben yaptırmadım hiç bir şey olmadı , bence gerek yok , çok pahalı o kadar para verene kadar kıyafet alırım . Ya olsa ! Ve sen bunu ön göremeseydin ! O zaman ne olcaktı 🙄
Nilaynn Myrina sorulmadığı ne malum? Buradaki amaç görmüş geçirmiş annelerin yorumlarını almak ! Platformun amacını unutmayın 👍🏻 Herkes ne yapacagını biliyor zaten
Yarim_Kilo_Kiyma Nilaynn Elbette amaç bu platform da konuşmak , danışmak, dertleşmek, bilgi alış-verişi Ama sizin postunuzda ben soru önergesi olarak okudum ! Ona istinaden de kendi yorumumu yaptım.
Nehirr88k Nilaynn bencede yaptır canm ben yaptırdım hem bebeği detaylı bi sekilde bütün ölcülerini söylüyolar icin rahatlıyo kafanda soru işareti kalmıyo kanda bugün çıkıyo bakalım hayırlısı insallah güzel sonuç alırım sende yaptr canm insallah güzel haberler alırsın 🤗
Nilaynn Yarim_Kilo_Kiyma tamımiyle bu test ne işe yarar gibi bi soru postu değildi. Öncelikle bunu belirtmek isterim ( Düşüncelerinizi merak ettim dedim ) tabikide araştırdım ! ayrıca sizin cevabınızda bir yorum veya yapılan işlemle ilgili bir cevap yok düpedüz eleştiri var. Lütfen kendi postlarınızlq ilgilenin ! Başkalarıyla deği.. sonuç olarak burada ki herkes hamile ve hassas iyi günler ..
Yarim_Kilo_Kiyma Nilaynn “” Zaten bu platformda herkesin düşüncelerini yorumlarını almak değil mi amaç ? “” Bu cümleyi bana siz kurduğunuza göre olumlu-olumsuz her yoruma ve eleştirenlere de açıksınız demektir. Benim düşüncem ve yorumum bu ise , sizin bana başkalarıyla ilgilenmeyin demeniz komik 😁 olmuş açıkcası. Yorumlarınızda tezat oluşuyor. Size de iyi günler .
bebisloading Nilaynn ben güvenilirlik bakımından fetal dna testini yaptırmanın daha iyi olduğunu gördüm; 2.çocuğumda hiç ikili test yaptırmadan fetal yaptıracağım direk. Madid olanağınız varsa fetal dna testini şiddetle tavsiye ederim.