Zeynepmibu çok merak ettiğim bi konuydu benim de oğluşum 36+6 3246 gramdı 37+6 da 2928 gr çıktı şok oldum bende sadece gelişimi durmuş bu hafta kilo almamış diyebildi doktorum. Bi milimlik sapma bile kiloyu farklı gösterebiliyomuş inşallah sziin de öyledir. Hayırlısıyla sağlıkla alın kucağınıza
GulcanYvz Zeynepmibu seninde 1 haftada zayıflamış nasıl oluyor İnan bende anlamadım inş Sağlıcskşa doğar bebeklerimiz
beatrice00 GulcanYvz ama benim doktor yatış veya almamiz lazim demedi ama benim aklim tabi kiloda kac olduğunu bilmemek cok kötü. Bu hafta bakalim kac cikacak ona gore bi yol izleriz herhalde. Bende devlete gidecektim doktorumuz korona olmus gidemedik malesef😔 o yuzden ozeldeki gunumuzu bekliyoruz
EbrarBilgem GulcanYvz aynen canım sende sağlıkla al yavrunu kucağına güzel bi doğumun olsun benim doğumda cok zordu 😀🙂
Zeynepmibu GulcanYvz amin yani bende o hafta 3400 olmuştur dedim ama geri çıktı yanlış ölçülme bence. Ha bi de içinizi ferahlatmak adına ablama da doğum yapacağı gün ultrasonda 3700-3800 ddiler 4130 gr doğdu. Küçük bile doğsa daha çabuk büyüyolarmış mideleri küçük ve ya hemen doyuyolarmış e bi de emer uyursa toparlar inşallah :) hiiiç sıkmayın canınızı
beatrice00 GulcanYvz amin insalah peki suan nasil bi yol izleyeceksiniz bu arada bu haftaki ölçümü yazarim buraya muayeneye gideyim de
GulcanYvz Zeynepmibu böyle güzel şeyler duyunca çok umutlanıyorum darısı bize olsun ama tabi önce sağlık 🤗
GulcanYvz beatrice00 geçen hafta 36+3te 2700 bu hafta 37+3 te 2400 çıkınca acil sezaryen denildi başka doktora da gittim devlete oda öyle dedi kilosuna bende karar verdim sezaryene hatta bugün alacaklardı ama ben kan sulandırıcı iğne kullandığım için onu bıraktık 48 saat sonra olması gerek denildi Çarşamba sezaryen olucam inş daha fazla bekletmicrm haftamda geldi 37+5 olucam Çarşamba günü
beatrice00 GulcanYvz bir de canim boyle durumlarda bebegin hareketini takip edin diyorlar herhangi bi degisiklij var mi hareketlerinde yavaslama vs gibi
hencacalik GulcanYvz bebeğin pozisyonu ölçümü çok etkiliyormuş, 3 gün arayla acil ve kendi doktorum baktı, 2 doktor arasında fark var vardı, nasıl oluyor öyle dedim, pozisyonu değişiktir dedi