GulcanYvz Ultrasonlar hata verir mi ? Kilolu olup zayıf doğanları duydum da zayıf gözüküp kilolu doğanlarda var mı acaba ? Zayıf gözüktüğü için acil sezaryen olmam gerekiyor 😔
Mimarhanim GulcanYvz benim arkadasimin bebeği 200 Gr fazla doğmuş canım. Ultrasonda eksik çıkmış kilosu.
Meriwa GulcanYvz görümceme 2600 kedi yavrusu gibi dedi doktor 3100 doğdu bebek ve 1 gün önce doğumdan
GulcanYvz Cafede az doğduğunu duydum ama acaba az gözüküp yüksek doğan olmuşmudur diye merak ediyorum canım
GulcanYvz Mimarhanim benim aşırı garip bi durum geçen hafta 2700 olan bebek bu hafta 2400 çıktı 300 nasıl zayıfladı nasıl geriledi anlam veremedik acil sezaryen denildi Çarşamba sezaryen olucam 😔
GulcanYvz Mimarhanim hemen ordan çıkıp devlete gittim ordada zayıf çıktı ama gariptirki tek kilosu öyle baş boy hep haftasında çıktı
Meriwa GulcanYvz cnm boşver sağlıklı olsun suan ben 40 dayım bebek 3600 kilosu millete göre zayıf bana göre normal minyon bi bebek iri bebek değil boşver sen herkesi herseyi
ags GulcanYvz benim de kuzenimin başına geldi. 3kilo üzeridir dediler ama çok da iri beklemiyordu doktor. 3700 doğdu doktor da şaşırdı🙈🤣
GulcanYvz ags inş benim de hata olmuştur ağlamaktan helak oldum bugün 😔nasıl 1 haftada 300 gram zayıflar acaba diğer haftada çıkan mı hatalıydı yoksa bu haftada mı hiç bilmiyorum artık doğunca anlıcaz
ags GulcanYvz kaç haftalıksınız? Hiiç üzülmeyin bebeğim kilosundan çok sizin stres yapmanız onu etkiler. Kavuşursunuz mis gibi beslersiniz kilo da alır. Hem sonuçta makina bu hatalı da olabilir. Tedbirli olmakta fayda var hareketlerinde falan sorun yok anladığım kadarıyla ve kilo hariç gelişim de göstermiş üzülmeyin lütfen 🙏🏻
ags GulcanYvz gününüz de ileri. Hiç sıkmayın canınızı inanın makina bu yanılmış olabilir. Ya da bebek gelmek istiyordur böyle bir durum vesile olacaktır. Başka bir aksilik görse doktor mutlaka söylerdi
beatrice00 GulcanYvz ben de 1 hafta arayla 2 farkli doktoe ölçümleri bu sekilde oldu doktorum olcumler değişkenlik gosterebilir dedi . 35. Haftada 2471 cikmisti 36. Haftada 2177 olctu doktor . Ama bana plesanta ve suda sorun yok ondan problem yok dedi
hencacalik GulcanYvz bebeğin pozisyonu ölçümü çok etkiliyormuş, 3 gün arayla acil ve kendi doktorum baktı, 2 doktor arasında fark var vardı, nasıl oluyor öyle dedim, pozisyonu değişiktir dedi