Ayca6868 Kizlar 31+4 haftalik.hamileyim vajinada batma ve belimin solunda yukari dogru tutuk gibi agri var bebek makat gelis bu durum normal.mi yoksa dogum belirtisi olabilir mi
ecembugra53 Ayca6868 canım benşm de öyleydi doktora gittim bütün tahlilleri oldum enfeksiyon çıktı sımdı ilaç kullanıyorum 🤲🏻
Selcankokalan Anlattığınız aynı şeyi bugün yaşadım doktoru aramadım ama merak etmiyor değilim benim de 29+4 😔
Selcankokalan ecembugra53 vajinal mantar yaşamıştım o zaman vajinadaki kaşıntı batma gissini biliyorum mesela benim de arkadaşın ki gibi hissettiğim şey ağrı gibi kemiklerim ağrıyor gibi sancı gibi değişik bir his bugğn biraz yoruldum ona da bağladım senin de öyle miydi ?
ecembugra53 Selcankokalan batma olıyordu sürekli vsjinamda agrı var ama o bebekten kaynaklı baskı oluyormus doktor dedi bana batmam geçti cok şükür ilaç verdi onu kullanıyorum şimdi rahatladım diğer ağrılafım var ama bebekten kaynaklı olıyor
Selcankokalan ecembugra53 bebekten kaynaklı olsun tek benim erken doğum riskim var ve en büyük düşmanım enfeksiyon olmak ben de o ağrı sonucu enfeksiyon deyince doktorunuz kendi adıma endişelendim bende de mi enfeksiyon oldu acaba diye 😔
gulumse0611 ecembugra53 bnmde var aslnda israr yolu enf çıktı ama doktor hiçbirşey vermedi yüksek de çıkmıştı 🙄
gulumse0611 ecembugra53 bende anlamadm epey de yüksekti daha önce monorul şase kullandm yan etkisi oldu ama başka birşey de vermedi doğal elma sirkesiyle temizliyorum arrık bende su içmeye çalışıyorum napcam bilemedm