Alismomi Nasippp tabi ki paylaşırım muayenemi olunca yazarım buradan ama doktora karar veremedim hala😅
Alismomi Nasippp valla aylardır bekliyorum kendiliğinden olsun diye ama olmuyor 😞 20 gün sonra adet günüm 2. Günü giderim canım
Nasippp Alismomi hiç belli olmaz bende o kadar odaklanmıştım ki adet olup direk doktora gidecektim rabbim nasip etti hakkınızda hayırlı olan nasip olsun canım 🤲🏻
Alismomi Nasippp aminn tabi ki öncelikle hayırlısını nasip etsin rabbim🙏🏻 Bakalım nelerle karşılaşıcaz :)
Mucizee80 Nasippp negatif çıktıkça üzülüyor o yüzden ısrar etmese daha iyi bugün rüyamda gördüm hamile olduğumu korkarak uyandım eşimde bebeğin yüzünü gökyüzünde gördüm diyor
Nasippp Mucizee80 yaa allahım bi işaret mi yoksa 🤲🏻☺️ İkinizde. Mi aynı zamanda rüya gördünüz varsa yap test kız
Mucizee80 Nasippp test varda yapasım yok rüyamda kadının biri kapımı zorluyordu o bebeği düşürecem diyerek düşük ypacaksn diye bagryrdu
Mucizee80 Nasippp yok çıkarmadım hala üzerimde bugünde geçsin öyle yapayım doktora gdecem ya adet olunca bir türlü olmuyor
Nasippp Mucizee80 ya çıkar kız o varsa düşürür belki de rüyan işaret 🙄 çıkar üstünden test yap hadi yaa