Smyyy41 Merhaba arkadaşlar , 6 haftalık hamileyim kanamam çok oldu son 3 gündür. Doktorum bugün progestan iğnesini ve hapını verdi. Kullananlar yazabilirlermi. Benim gibi hamileliğinin ilk aylarında kanaması birden gelip sonra duranlar oldumu
Minikbebegim1 Smyyy41 kesesini gördünüz mü benimde aynı şekilde kanamam oluyor doktora gözüktum bugün beklemekten başka çaremiz yok tedbir bizden taktir Allah’tan canım
UrasEgeninannesi Smyyy41 13.haftama kadar kullandım. Bebeğim düşmesini önleme amaçlı veriliyor. Benim ufak kahverengi lekelenmezlermiş olmuştu önlem amaçlı 13 e kadar da devam ettik. Şu an yaşadığın bu süreç emin ol çoğu anne adayının geçirdiği bir dönem. İstirahat et ilaçlarını kullan Rabbim yardımcı olacaktır
Smyyy41 Minikbebegim1 keseyi de gördük kalbide duyduk bugün. Bebek kesesinin yanlarında kan keseleri de oluşmuş. Bunlar çıkıcak dedi daha kanaman olur dedi doktor. Ama genede endişeleniyorum. Birden içim den kan boşalıyor sonra duruyor
Tuceaksu Merhabalar bende aynı şekilde kullanıyorum aşırı derecede baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor ilk etapta çok az bi kan geldi onun dışında kahvrengi lekelenmeler hep hala kullanıyorum malaseff…
Smyyy41 Anneolabilmek kanamam olduğu için fitil olarak kullanma dedi doktor etkisini göremezsin pek dedi
Minikbebegim1 Smyyy41 Pirti Pirti birşeyler düştü mü hiç kuzum arada küçük küçük kan parçaları goruyorum endişe ediyorum
132025 Smyyy41 hmm benimde oldu pazartesi çarşamba düştü ama küçüktü nokta kadardı kese doktor progestan vermedi düşüncekse dğşücek zaten zorlaştırır işini progestan demişti ama sende bebek kalp atışları var ondan verdi demekki inşallah geçer hayırlısıyla sağlıkla devam eder
Minikbebegim1 Smyyy41 çok şükür kuzum ne mutlu saana brnim içinde dua et haftaya kalp atışını duyalım ❤️
Canimannem Smyyy41 Benim de ilk hafatalarimda basima gelmişti. Kahverengi, pembe akıntılarım olmustu. Her oldugunda gidip kalp atisina baktirmistim. Progestan kullandim sabah aksam. 🦋
Balmm11 Ben de bugün 7+5 oldum. Sabah ve akşam 200 mg progestan kullanıyorum ama bugünle birlikte 3 gündür sütlü kahve akintim var sürekli olmasa da gün içinde 3 5 sefer görüyorum wc den sonra peceteye silinince hicbir şey gelmiyor ama günlük pedde akıntı şeklinde görüyorum
Smyyy41 Minikbebegim1 küçük değil hemde kocaman pıhtılar düştü benden. Ama hepsinin düşüklede ilgisi yokmuş sizde kalbinizi ferah tutun. Kan keseleri biriktiği için karında yapabiliyomuş.
Minikbebegim1 Smyyy41 yiyecek ekmeği varsa rabbim ömrünü verdiyse ne yaparsak yapalım bebeğimiz bizi bırakmaz ❤️