2904 Kızlar 5 haftalık hamileyim 2 gündür pembe lekelenme oluyordu bugün kırmızı kan rengine döndü çok korkuyorum yarın 15.30 da doktor randevum başına böyle bir durum gelen var mı😭😭
132025 2904 kan gelmesi sıkıntı canım geçen hafta pazartesi akşam bendende kan gelmeye başladı doktora gittim düşük yapıyosun dedi Çarşamba günü de düşük yaptım inşallah senin öyle bi durumun yoktur
minnakmina 2904 yarını beklemeden gidin kanama yüzünden düşük yaptım başınıza gelmeden tedbirinizi alın
Gul__ Benim olmuştu ama kırmızı değildi 1 damla pembe kan geldi sonrasında kahverengi akıntım oldu doktora gittim düşük tehlikesi olduğunu söyledi ilaç kullanıyorum inşallah sende de ciddi bir durum yoktur 🙏🏻
132025 2904 ilk başta yoktu ama sonradan daha doğrusu salı günü olmaya başladı çarşamba da düşük yaptım zaten adet sancısı gibi oluyo
Minikbebegim1 2904 bugün gittim canım canım keseye baktı gördük çok şükür doktor leke nin devam edebileceğini kanamanın rengi değişebilir endişe etme dedi çok aşırı ağrın ve yoğun şekilde kanaman olmadigi taktirde korkmamam gerektiğini söyledi
2904 Minikbebegim1 teşekkür ederim canım ağrım vs yok ama önce pembe lekelenme sonra kan rengine döndü yarın randevum var inşallah kötü bir şey yoktur 😔
Minikbebegim1 2904 inşallah kuzum benimde şuan o şekilde rabbim içimizi feraha cikartsin ❤️ wccye gidince küçük küçük Pirti göruyormusunuz 😐