Yldzzzz Merhaba kizlar 33+5 hamileyim bir ay once tiroid degerim 4.20 çıkmıştı ilac verdi doktorum 50 mg lik bugun olcum yaptırdım 1.92 ye inmis doktorum normal dedi.Tiroid sorunu olanlar ilaclarinizi kullandiniz mi doğuma kadar.
Yaprakserkann Yldzzzz benım gebelıkten önce vardı ılk gebelıkte 3 aya kadar kullandım bıraktım ılacı mucuze gbı hamılelıkte tırıot değerlerım normale donuyor doğumdan sonra tekrarladı ılaca devam ettm şuan tekrar hamıleyım bu gebelıktede 6 ayıma kadar kullandım şuan 8 aylığım kullanmıyorum ılac doğumdan sonra tekrar yukselır değerlerım
Emineerd Yldzzzz 33. Haftadayım levotiron 50mg ilaç kullanıyorum bakalım ne zmana kadar kullanıcamm 🙄🙄
EB1661 Ben hamilelikden önce kullanıyodum doğum sonuna kadar kullanılacak dedi doktorum 75 mg kullanıyorum
Yarim_Kilo_Kiyma Benim var her ay yükseldi ilaç kullanmama rağmen 5,6 çıktı bu ay düştü çok şükür 2.5 lara geldi. Doktor doğumdan 10-15 gün önce ilacı kesicez sesi; çünkü bebekte kendi tiroidini üretiyor doğduğu zaman sorun olur dedi.
Yldzzzz Bende devam edicem ama ilk 3 ay da 3.25 di ilaca gerek gormedi kan sulandirici da kullaniyorum tuzu kes demisti sonra test istedi bi bakalm diyip olcumdede 4 cikinca ilac baslasi yuksek tansiyon yapar dusuge sebep olur tiroid dedi.ama bildgm kadariyla ilk 3 ay daha onemliyms deger olarak kafam karisti insallah bi sorun olmaz bebeğimde 😔🙏
Yaprakserkann Yldzzzz ınsallah canım korkma tansıyonla alakalı benım sorunum yok benım tırıotler hızlı çalısıyo zehırlı bıde her ay gııdp kan verıyorum değerlerıme bakıyo doktor ılaca gerek duymadı bıraktığımdan berı bakalım doğumdan sonra devam ederım heralde ılaca sende kontrollerını ıhmal etme Allahın ıznıyle hıc bısey olmaz 🤲