Merve0107 27 haftaya yeni girdim kizlar 2 gündur bebbegimin hareketleri durgunlasti az az karnimda dalgalanmalar oluyor amaa belirgin tam degil kacinci haftadan sonra hareketleri duzenli olurdu kizlar birde ishalim benim haftamla ayni skntilari yasayan varmi
Zng Merve0107 32 haftadayım canım bnmde öyle bugün kontrole gittim ultrasyonda gayet hareketli ama bn hissetmiyorum
MiniKaya Merve0107 canım bu her haftada olan birşey sanırım benim 25. Haftamda canımı yakıcak kadar hareketliydi oğlum 26 ya girdim iki gün böyle çok harketszdi yani kalp atışı gibiydi hareketleri dün biraz daha belirgindi bugün 26+4 yine çıldırmış durumda 😀 biz düzenli hareket bekliyoruz hergün aynı olsunlar falan diye ama onlarda bizim gibi birgünleri birgünlerni tutmuyor 😀 ufak ufakta hareketini hissediyosan endişelenme stres yaptıkça dahada hareketsizleşiyolar ama hiç hissetmiyosan mutlaka doktoruna danış
Merve0107 MiniKaya istiyorum ki her an karnim sekilli sekilli oynasin 😊ama bazen cok hareletli bazen oyle sessiz ki 2 gundur de sessiz karnima baktikca aglayasm geliyo ne oldi diye
MiniKaya Merve0107 olabiliyor canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz üzülme üzüldükçe stres yaptıkça hiç hareket etmiyolar sen kendini takip et ufak ufakta hareket ediyorsa endişelenme
Zlmmrg Bugün 3 4 saat alışveriş için yürüdüm hareket edince bebek uyuyor gibi geliyor sonra eve gelfim uzandıgımdan beri çok aşırı hareket edıyor alt tarafada cok baskı oluyor sizdede böyle oluyormu
Merve0107 Zlmmrg benim yoruldugum yol yurudugum gün genelde oynamaz birgun sonra dinlendikten sonra vurur baski oluyor ya baş assagi donmüs birde bazen cikacakmis gibi hissediyorum doktora sordum bas assagi oldugu icin baski yapiyor dedi