Busrakosee Beyinde kist çıktı renkli doplere girdim. Yaşayanlar var mı bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum.
d190516 Busrakosee benim bu oğlumda vardı 16 haftalarda çıktı iki taraflıydı dörtlü ve detaylıda başka bi bulgu olmadığı için gözardı edildi 25 haftalarda falan bi tarafı daha sonra da diğer tarafı kendiliğinden kayboldu 35+4 haftalığız şu an hiç bi problem Yok çok şükür
Kara5166 Busrakosee Bende şuan 20. Haftadayım 18. Hafta da iki tarafında da olduğunu söyledi doktor genelde geçici bir şey olduğu söyleniyor bizde geçmesini bekliyoruz inşallah bir an önce yok olur🤲
Gamze7667 Busrakosee Canım benimde 17. Haftamda çıkmıştı doktorum zamanla geçeceğini kafaya takıcak bişey olmadığını söylemiştim başka bir bulgu olmadığı sürece ama. Bende cok üzülüp ağlamıştım. Ama gerçekten de 25. Haftamda geçti :) Geçer sizinde insallah üzülme
Busrakosee Mirammm kaç haftalıkken vardı gebelik sürecince ne zaman geçti. Herhangi Bi ilaç kullandınız mı bilgiye çok ihtiyacım var lütfen anlatırmısınız
Mirammm Busrakosee 22 haftalıkken kayboldu detaylı ultrasonum normaldi ikili testimde orta risk çıktı şimdi doğumu bekliyorum ikili testiniz nasıl?
Busrakosee d190516 çok sevindim allahım birdaha yaşatmasın. İnşallah bizimde kaybolur çok üzgünüm tüm gün agladım.
d190516 Busrakosee amin amin kuzum hiç ağlama boşuna ben o söylediği gün bile ağlamadım ama doktorum da endişelendirmedi bunun da etkisi var tabi o gün dörtlü için kan verdim bir de üst mercinin görmesi lazım durumu dedi ona da gittim başka hiç bi sıkıntı Yok kafaya takılıcak bişey Yok dedi
Busrakosee d190516 bagırsaklarında kalınlaşma var birde beyinde kist çıktı. Bugün ögrendim çok üzüldüm inşallah bizde atlatırız insan kaygı yaşıyor sayenizde içimm rahat artık.
d190516 Busrakosee içini ferah tut tevekkül bizden takdir Allahtan 30. Haftaya gelene kadar kaybolucak inşallah 🙏🏻
Busrakosee Amin inşallah annem 41 yasin okutuyor sizler içinde dua isteyeceğim. Teşekkür ederim bilgi paylaştığınız için Allah razı olsun 💓
d190516 Busrakosee ay nasıl memnun olurum Allah razı olsun ❤️Bi oğlum var 13 aylık şimdi 35+4 haftalık hamileyim 8 gün önce nişanım geldi sancım ve açılmam Yok çok şükür ama erken Doğum riskimiz var ne kadar beklerse kâr gözüyle bakıyoruz
Eceizmir Busrakosee canımm bu konuyu çok fazla kafaya takanlardan biri de bendim. Sakın korkma ultrasonu çeken doktorda, kendi doktorum da 25-26 hafta gibi kaybolacak dedi ve dedikleri gibi kontrolde tamamen kaybolmuştu. ♥️🙏🏽
Busrakosee Çok teşekkür ederim hepinize ikili testim temiz çıktı. Renkli doplerde bugün çıktı kist ve hiç beklemediğim için çok korktum inşallah konturol eşliğinde Uras egenin de kaybolur dualarınızı eksik etmeyin bende sizler için dua edecegim 💙💞
124578B Busrakosee benim kuzenimin oğlunda vardı doğumdan sonra geçti hemen hatta bende 36 haftalık hamileyim kızımın yumurtasında 4 cm over kist var doğumdan sonra geçer inşallah