Dilaaratan Kızlar , bebek arabası alanlar bakabilir mi? Travel sistem sürekli kötülendiğini okudum, hantal ağır vs diye🙄almasam mı? Yada baston model mi alsam? Üçüncü başka model varmı peki veya önerebileceğiniz?
1kiz1anne Dilaaratan merhaba oncelikle bilgi vermek isterim travel sistem aldiginizda ilk 6 ay pusetini size donuk sekilde kullaniyorsunuz daha sonrasinda port bebesini kullaniyorsunuz onuda size donuk kullanirsaniz bebegi gormeniz acisindan daha sağlıklı hafif ve kullanisli bircok markada travel sistem bebek arabasi vardir ayrica baston modeli ilk doğduğunda kullanamazsiniz tek yöndür ve bebegin yonu size ters tarafta olur cogu anneler baston modeli ilerleyen zamanlarda hafif oldugu icin tercih ediyor
BusraDevlet83 Dilaaratan Travel sistem kötü değil, sadece ağır ve küçük bagajlara sığmıyor. Ben kabin model aldım. Puset yok. Üç kademede kullanılıyor. Araba markasından pek memnun kalmadım Baby Home marka. Kabin ve başka model bakabilirsiniz. Baston model ileri ki aylar için..
1kiz1anne bburcu kesinlikle bende kraft kabin boy almayi dusunuyorum zaten nasipse dogumum kisa denk geliyor heryere aracla gidiyoruz puseti 6ay kullansam 6aydan sonra bebek arabasini kullanirim rahat rahat insallah
Srhtzlyh 1kiz1anne ay en büyük takıntılarımdan biri o benim ya. Daha ilk gebeliğim annelik duygusundan filanda değil ama bebek arabasında ona çok takılıyorum illaki bebebk anneye dönük olmali diye düşünüyorum. Görülmesi lazım yani bebek ağzina biseymi aldı elinde ne var uyudumu uyandimi…
yasen1 1kiz1anne katılıyorum 😊 kesinlikle buyudukden sonra baston gbi arabalra geçmekte fayda var yaz kış farketmez hertürlü kullanılcak sonuç itibari ile araba anneye dönük olmali
1kiz1anne Srhtzlyh aslinda cok guzel bi takinti hele ki ilk 6 ay bebegi anneye dönük olmasi en büyük şart cunki kusabilir ve Allah korusun cok ciddi seylerle karsilasabiliriz ben satis danismani oldugum icin bebek magazinda egitim almistim oradan biliyorum
Nunuy Bende çok kararsızım araştırıyorum sürekli. kaliteli olmalı arka tekerlekleri büyük olmalı hafif olmalı ? ? ?
1kiz1anne yasen1 baston modelin en guzel yani bebek büyüdüğünde arabanin hafif olup tek basina iken kaldirimdan tek basina rahat kaldırabilirsin yada tek elle kapatma ozelligine sahip bir eliniz cocugunuzda olup deger elle hafif bir sekilde kapatip taşınabilir
1kiz1anne bburcu Güzel günlerde kullanin inşallah ben iki markayida biliyorum ama kraft gerçekten sağlamlık olarak cok kullanisli bir marka
Srhtzlyh 1kiz1anne evet ben çok evham yapiyorum hatta bi keresinde kuzenime e bu dışarı bakiyor hadi kaşla göz arasinda bebeği alirlarsa nereden bilecen sen biseye bakarken demiştim🤦♀️🤭
Tuanazra Chicco liteway plus a bi bakın derim. Hem baston hem travel sistem hem puset oto koltuğu vs vs tasarım ödüllü bu şekilde yalnızca 4 model varmış zaten