Kutupyildizi001 Ben 30 haftalık gebeyim. Bugün Seminerde kim gördüyse sen neden geldin idari izinli değil misin diye soruyor. Sizler ne yaptınız ?
Kutupyildizi001 Halidemat Hocam peki 32 de çalışabilir raporu alıp 38 kadar çalışabilecek misiniz bir bilginiz var mı? Bana idari izne ayrılırsam 32 de çalışabilir raporu alamayacağımı söylediler
Ececik89 Kutupyildizi001 24ten sonra direkt idari izinli olduk artık 32den sonra çalışabilir raporu alamıyoruz. Okula yeni yazı geldi
Nimesay1 Kutupyildizi001 Alınabilir hocam.O sizin yasal hakkiniz olan izin.Ama şunu da diyenler var ne kadar doğru bilmiyorum ama 32den sonra çalışabilir alsanız da idari izinli sayılacak 37ye kadarki 5 haftayı doğum sonuna aktarabileceksiniz deniyor.
Kutupyildizi001 Ececik89 Az önce sendikadan biri ile konuştum idari izne ayrılırsak 32 de çalışabilir anlamazmışız ama 32 ye kadar çalışırsak alabilirmişiz öyle dedi
Kutupyildizi001 Ececik89 Hocam yazıyı bana da instagramdan atabilir misiniz? Hesap adı kutupyildizi001
Kutupyildizi001 Ececik89 Bugün bizim müdür toplantıda kronik hastalar ve 65 yaş üstü risk grubu idari izinli diye söyledi. Ben de Adana Karaisalı’da çalışıyorum
Kutupyildizi001 Doğum sonrasında 8 hafta izin çok az iki aylık bebeği nereye bırakıp da çalışacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun