Cemos_habes gulumse0611 Allah in mucizesi ne kadar hızlı gelişiyorlar sağlıcakla kucagimiza alalım insallah
gulumse0611 Cemos_habes evet yaa şimdi dahada hızlı inşallah hep sağlıklı kiloları olur her kontrolümüzde 🤲🏻🤗
SEVGiHASAN Sym1 bende şaşırdım kiloları görünce ne oluyoruz dedim 🙈bizde 28+2 haftalığız kendimizden şüphelendim taki aşağıda okuyasıya kadar😊😂
ikizannesi2985 Cemos_habes ben de dün gittim tam 23.haftamdı.589 biri 575 gr diğeri çıktım. Haftasına göre normal mi kiloları dedim, gayet normal dedi doktorum
Cemos_habes ikizannesi2985 masallah bende tam adet takvimime esas alıyoruz ama tabi ultrasyonda ilerde geride bazen oluyor hafta olarak doktor aslen kimi zaman daha kilolu daha zayıfda olabiliyor bebekler dedi hayırlısı hakkimizda
Gul32 Kızlar ben de 25+4 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Çarpıntım çok oluyor. Nabzım 105in altina düşmüyor, bazen 110-120 oluyor. Sizde de oluyor mu
Gul32 gulumse0611 Tansiyon benim de düşük veya normal çıkıyor. Ama nabız hep yüksek 🤷♀️ Kontrole az kaldı neyse ki