Happykariner Şiddetli mide bulantısı 1 haftadır devam eden kasık agrısıyla az önce acillik oldum. Doktorum betaya bakmadan serum takamam dedi. Adete daha 4 gün var. Umudum hiç yok. Kanda bu kadar erken çıkar mı ? Sonuç 1 saat sonra çıkacak nolur bişey diyin 😞😞
Cskn99 Happykariner bazılarında çıkıyor bazılarında çıkmıyor canım bende çıkmamıştı adetim 9 gün geçti öyle pozitif cıktı sonucu haberdar et olur mu canım ??
Happykariner Burcinagiir peki ultrasonda göründü mü ben cuma günü gitmiştim kadın doğuma ultrasonda göremedi çok erken diye mi acaba
Ozgebtn Burcinagiir kesenin görülmesi için betanın 1500 üstü olması lazım yani önce kanda çıkar kese çok sonra görünür
Cansu87 Happykariner naptin canim sonuc cikti mi , benimde 4 gun var siddetli gogus agrisi ve sık idrara cikma var
Happykariner Kızlar toplu yanıt olsun 0.4 çıkmış malesef @Cansu87 @_Mother_ @Seda5892 @Burcinagiir @Cskn99 @guneshusna61
_Mother_ Happykariner canım adetine 4 gün vardı daha demi geç döllenme olabilir benim adetim 4 gün geçti sonucum 38.90 çıktı bakalım inşallah yükselir