HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, göbek kordonu hakkında bilmeniz gerekenleri anlattığımız blog yazımız yayında!✨ 🌺 Göbek Bağı Ne İşe Yarar? 🌺 Hamilelikte Göbek Kordonu ile İlgili Problemler Konu başlıklarının içerikleri linkte. 💁🏼♀️ https://www.mutluanneleriz.com/2020/08/24/gobek-kordonu-ile-ilgili-bilinmesi-gerekenler/ Yazımızı okuduktan sonra konu hakkında konuşalım mı?😍
Deryasrht HappyMom kordon olayından korkuyorum zaten Allah korusun kordon dolanması kaçıncı haftalarda olabiliyor? Sonra nasıl kurtuluyor çocuk? Kordon neden dolanır?
Hediye Selam anneler ben 33 havlık hamileyim ama doktorun demesine göre bebek ergen gelişmiş sizce iyimi sizde de bu sorunlar varmı varsa lütfen çevap verin
Benovse_mamedova2020 Hediye benim içinde oyle 33 haftayim 37 gösteriyor merak etme anne baba boydan uzunsa çocuk büyük gösterir😂
Nisa16 Baby216 bende 34 haftaligim bana da bugün öyle dedi normalmiş bi tur ama nedense hep aklımda bişey olur mu diye tedirgin olmadan edemiyorum🤦♀️🤦♀️
Baby216 Nisa16 inşallah olmaz canım sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırıZ. Hareketlerini iyi takip etmemiz gerekiyormuş
momofgirlss Nisa16 bende 35 haftalık hamileyim benimde bebeğimde 1 tur kordon dolanması var. Doktorum sıkıntı yok çok sık karşılaşılan bir durum
Hediye ecembugra53 benim bebeyim dede sorun yok ama tedirginim çok korkuyorum işallah hiç. Bişey olmaz