Ozzzgeee Sezeryan doğum yaptım hamileyken göbek deliğim dışına cıkıyodu ameliyattan snra da o kısım buruşuk gibi oldu bu geçiyor mu yoksa kalıcı mı acaba bir de aşağıdan yukarıya doğru kahverengi çizgi vardı oda geçiyor mu acaba yoksa böyle kalcak mı?
Hilal93 Ozzzgeee geciyor hersey hiç bişey kalıcı kalmıyor çatlak dışında onlar bile belirginliğini kaybediyor ama geçmiyor tabi ben 4sene önce yapmıştım gene hamileyim gene sezeryan doğum olacak gene dön basa aynı şeyler olacak 😊
drn5410 Ozzzgeee benimde 28 gün oldu doğum yapalı hamilelik çizgim duruyor hala göbek deliğimde içine büzüştü toplandı ve karnım koyu renk sanki bir değişik ne zaman toparlar bilmiyorum korse de hiç alıp takmadım küçük sinir bozucu sallanan bir göbeğim var 🤦♀️
Zeynepgnc Ozzzgeee canım hepsi bende de oldu zamanla hepsi geçiyo göbeğin eskisi gibi olmasada. Ayrıca kahverengi çizgi kesinlikle geciyo
Elarabia Vallahi canım hamilelik çizgisi bende yok oldu zaten çok çıkmamıştı göbeğimde öyle çok disina dogru firtlamadi . sadece buzuldu disina dogru hafif. Ama kardeşimin gebelik çizgisi hala duruyor 6 ay oldu doğum yapalı
Ozzzgeee Hilal93 yaa inşallah dediğiniz gibi geçer en kısa sürede çatlaklar çıkınca çok morelim bozulmuştu cok kafama takmıstım bunları görünce onlar hc önemli değilmiş
Minikannesi00 Ozzzgeee benimde 33 gün oldu bende de aynı . Sizinde göbek deliği ile dikişin arasında kalan bölge ağrıyor mu . Ben dokununca hala ağrıyor geçmedi
Ozzzgeee Minikannesi00 amlyt izinin basıyla son kısmında acı hissediyorum ara ara korse takıyorum acaba o gerdirdiği için mi bilmiyorum
Minikannesi00 Ozzzgeee yok canm oralarda normal doktorum olur demişti dikişlerin başlama yerleri hep orda toplanıyor dye
Ozzzgeee drn5410 malesef benimde öyle sezeryandan sırf bu yüzden cok korkuyordm korktuğum şeyler başıma geldi ☹️
drn5410 Ozzzgeee ben çok takılmıyorum ya aman boşver modundayım 🤭 kızımın bedenimdeki imzaları nazarıyla bakıyorum 😅 sağlık olsun da🤗
Zeynepgnc Ozzzgeee göbeğin kendi kendine toparlanıcak canım merak etme kahverengi çizgide geçicek ama göbeğin biraz salıcak kendini malesef