Aryaveannesi Ben Şok spiralli olmama vede eşimin korunmasına rağmen adetim gecikti test aldım şimdi bi bakar mısınız silik çıktı olabilir mi 11 aylık kuzum var
Anneolmayahasret Aryaveannesi spiraliniz kaymis ve esinizde yeteri kadar korunmamis anlasilan 😊hayirli olsun
egeninincisii Aryaveannesi 🤗Bebeği 6 aylıkken bile hamile kalanı görmüştüm. Ne güzel, Rabbim anneliğinizi, babalığınızı beğenmiş nasip etmiş diye düşünün. Birlikte büyürler. Zaten o doğana kadar diğer çocuğunuz 2 yaşına yaklaşacak.
minikcasper Aryaveannesi sakın üzülmeyin bu haberi almak isteyen o kadar çok insan var ki evet zor olacak ama ikisi bi arada büyümüş olacak hem doğana kadar ilk bebeğinizde baya büyümüş olacak kendinizi strese sokmayın morelinizi bozmayın 🎈 sağlıkla gelsin inşallah 💕💕
Aryaveannesi Kızım biraz zor şimdi heyecan korku mutluluk endişe tüm duygularım iç içe eşimin haberi yok duyunca sevinecek mi bilmiyorum ona kalırsa kalabalık aile olmamızı çok istiyor ona bu haberi nasıl vereceğim bilmiyorum
3506 Aryaveannesi Ne kadar güzel ben bile heyecanlandım, eşinizin kalabalık aile seviyor olmasından dolayı haberi duyunca harika olur kendisi için 🤲🏻🧿 Tebrikler 🎈 Sevgiler güzel ve güçlü annemize ♥️🌷
Ervasevgi Aryaveannesi ohh ne güzel arkadaş gibi büyüyecekler inan bu çok büyük bi nimet benim kızım 8 yaşında ve o kadar yalnız büyüdü ki şimdiki aklım olsa hemen pes peşe yapardım evet illaki zor olacak ama ne zaman doğarsa doğsun bebek bakmak zaten zor rabbim gönlüne göre versin canım hayırlı evlat olsunlar inşallah 🤗😍
Aryaveannesi Ervasevgi evet beraber büyüyecekler umarım kolay olur güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum 🥰🥰