_Mother_ Kızlar son adet tarihim 22 temmuz 20 ağustos da test yaptım evde negatif çıktı bu sabah gidip kan verdim sonucum 38.90 çıktı biraz düşük geldi bana lütfen yardımcı olurmusunuz 1 kaybım var lütfen dua edin sağlıklı bir gebelik olsun 🙏 🙏
Rabia30-Adem _Mother_ canım benim 3 günüm geçmişti beta değerim 36 çıkmıştı 2 günde bir kan verdim değerlerim artıyor du mühim olan 2 günde bir artmasi
Damalakko _Mother_ benim ilk değerim 24 ‘tü çok şükür 20.haftam bitiyor önemli olan 2 gün sonraki değeriniz yükselip yükselmeyeceği 🙏
_Mother_ DilaYusfff anladım canım çok teşekkür ederim sonucu doktoruma da gönderdim cevabı bekliyorum
little_butterflies @_Mother_ değerden çok artışı önemli canım iki gün sonra tekrar kan ver umarım güzelce artar🤲🏻
_Mother_ Rabia30-Adem yaa canım bak bu umut oldu bana bende 2 gün sonra tekrar yapim inşallah yükselir geç döllenme olabilir öyle düşünüyorum çünkü adetime 6 gün kala şefaf uzayan akıntı gördüm
_Mother_ Rabia30-Adem Damalakko Mondlicht Hayalim_s 150_gelartik Anneolmayahasret Sermec27 Gizemnaz_ Cemrreedemirci @SilaTR @Cicek12 @kardelen214 kızlar hepinizden Allah razı olsun bugün tekrar kan verdim sonucum 339.50 çıkmış doktorum yükseliş çok iyi dedi ettiğiniz dualar için Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda sizlere de isteyen herkese nasip olur bu süreçte hep yanımda oldunuz sizleri çok seviyorum dualarınızı lütfen esirgemeyen benimde dualarım hep sizlere 😍😇😇😘😘❤️
_Mother_ Damalakko yaa canım inşallah benimde yükselir 2 gün sonra tekrarlim bende 4 gün geçiyor adetim
_Mother_ Y-i-s-b 4 gün geçti adetim geç döllenme olabilir bunu demek için erken bence 2 gün sonra tekrarlim inşallah öyle değildir
Cemrreedemirci Lprcgdm böyle demeyin en kötüsünü dile getirmeyin. Zaten kaybı var kadının. Sesini duymasam bile bu başlığı açarkenki ruh hali az çok gözümde canlanıyor. Hayır duasını edin ve inşallah 2 katı yükselir diyin. Moralini bozmayın.
Hayalim_s _Mother_ daha çok geçmemiş üstünden normal betanız 2 gün sonra tekrar verin yükselmemişse kimyasal gebeliktir inşallah saglikli gebeliktir🌹
Sirinimm _Mother_ değerin kaç olduğu önemli değil düzenli artması önemli kuzum umarım sağlıkla kucağına alırsın benimde 72′di üç gün sonra 240 çıktı
Mondlicht _Mother_ 5 in üzeri değerler hamile sayılır demişti doktorum. Çok düşük falan diye sakın moralinizi bozmayın inşallah 2 katı artar ve sağlıklı bir şekilde devam eder ❤️
_Mother_ Mondlicht Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah razı olsun sizden de 2 gün sonra terarlayacağım
_Mother_ Hayalim_s Amin canım inşallah sağlıklı gebeliktir geç döllenme olabilir çünkü adetime 6 gün kala şefaf uzayan akıntı gördüm
150_gelartik _Mother_ canım benim de adetim dündü . Kan verdim bugün 149 çıktı dr takibe devam edecez dedi inşallah yukselir
_Mother_ 150_gelartik Amin canım inşallah yükselir bende doktoruma attım 2 gün sonra tekrarla hayırlı olsun dedi 😂