buseyusuf27 Tugcesh amin canım valla erkende gelebılırler bellı olmaz bu ufaklıkların ısı 😁 bız aldık herseyı bı puset alcaz bugun besıgın korumalarını yıkadım
Halidemat Yagmurahmet16 ayy çok güzel ikizler 😊 komşumun da ikiz oğlışları var 9 aylık oldular emekliyorlar .Sağlıkla doğsunlar 😇
Halidemat Gamze7667 zaten uyuyamıyorum birde gece çok tekme atıyor 😊 sağlıkla doğsunlar hepsi geçecek
Halidemat katre21 evet aynıymış Canım.Ben seZeryan olacağım için günü belli inşallah sağlıkla zamanında da doğar.oğlumun da günü belliydi 21 güne erken doğdu 🙂
Fulya1993 Halidemat aaa bende 27 hafta oldum. 35 cm 1437 Gr cikti gerçi uktrasonda 29+5 hafta çıkıyor. Herşey yolunda dedi doktor
Fulya1993 Halidemat bu arada benim de mide yanmam var ağzıma geliyor artık. Benim de kız bu arasa saçlar mi uzuyor acaba ☺️
Halidemat Fulya1993 yok canım saçla hiç Alakası yok mideye baskı yaptığı için yanıyormuş oğlumda da çok yanardı şimdi kızımda da midem yanıyor .Tüm hamilelerde mide yanması olur bebek mideye baskı yapıyor büyüdükçe .