Annesininbali2929 Kizlar 32haftadan 38 haftaya kadar makat geliş bugün gittim doktora hala dönmemiş Perşembeye sezeryan yapalım dedi bende 3tane normal doğurdum bunuda normal doğurmak istiyorum ama dönmüyor bebek daha önce yaşayıp döndüren varmı kizlar ne yapmalıyım
Ayse93- Annesininbali2929 ben 28 hafta civarıydı sürekli göbeğimin altından yüksek sesli müzik dinlettim ve karanlık odada telefonun fenerini açtım ışığa yönelttim secde pozisyonu yaptım o zaman küçüktü tabi makat geliş demişti doktor bi sonraki gidişimde döndüğünü öğrendim
Shira Annesininbali2929 disardan dönderme yöntemleri var, ama bunu yalnizca tecrübeli ebeler veya doktorlar yapiyor. Doktorunuza sorsaniz, belki öneride bulunur..
Annesininbali2929 Shira doktorum artık dönmez dedi hiç bir öneride bulunmadı Perşembe aç gel sezeryana alıcam dedi
Shira Annesininbali2929 37. haftaya kadar lamba ve sesle mümkün olabiliyordu. Fakat o olmayinca 37. den sonra yalnizca distan döndererek mümkün. Siz henüz 38. haftadasiniz. Yani bilen biri denese belki döner cocuk, imkansiz degil. Ama doktorunuz öyle diyorsa öyledir. Sonucta biz doktor degiliz.. 32. haftadan sonra kontrole gitmedinizmi?
Annesininbali2929 Shira 32 haftadan sonra 4kere gittim ntsye bağladılar hep sancım vardı zaten ama ntsde çıkmadı her gitmemde makat geliş dedi doktor
Shira Annesininbali2929 siz yinede deneyin birseyler, allahtan ümit kesilmez. Olmazsada vardir bundada bir hayir 🙏🏼