Sen1meleksin Kızlar 3. Ayın bitimi ilk trimester geride kaldı nasılsınız bulantınızda falan bişiler oldumu
Huriyeolgn Sen1meleksin 12+2 deyız bulantılarım prillam sayesınde ıyı durumda ama 3 kez hastaneye yattım bu sebeple 6 kg vermıstım yarım kg alabıldım yemelerım yenı duzeldı dıyebılırım
ikievlatannesi Sen1meleksin ilk donemi atlattik ama prilami hala birakamadik bizde o olmasa naparmisim acaba insallah bulantilarimiz birden kesilirde bebislerimizi cokca iyi besleyebliriz 🙏
Hafsa3734 Sen1meleksin 3 ay bitti bulantı bitti halsizlik iştahsızlık bel agirisi geçti çok şükür kendime geldim
Gizem_ar 13+4 olduk bulantı başından beri yaşamadım iştahım süper 2 kilo almışm bile nolcak böyle bilmiyorum 😂
Sen1meleksin Huriyeolgn gecmiş olsun canım bende prilam sayesinde daha iyiyim ama oluyo yine akşamları rahatsızım ya gecmedi bi akşam halim yataktayım sürekli
Huriyeolgn Sen1meleksin sağol canım 🙂 benimde aksamları biraz mıdem kalkıyor mıdemı bastırıcak seyler atıstırıyorum canım
Gizem_ar Bulantısı olanlar, geçmeyenler umarım en kısa zamanda geçer hepinizin sıkıntısı . Rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin bebişlere 🤲🏼
Bnumms 13+3 deyim bende bulantı kusma yaşamadım çok şükür. İlk gebeliğimde çok bulantım ve kusmam oldu