JaneAusten Kızlar selam, Travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum. Fakat herkes hantallığından şikayetçi. Travel sistem bebek arabası kullanıp gerçekten hafif olan ve memnun kalan var mı aranızda ? Modellerini belirtebilir misiniz?
buseyusuf27 JaneAusten bende ıstıyorum ama kullanan arkadaslarım sıkayetcı tasıması guc oluyor yer kaplıyor bebegın ayakları dısarıda kalıyor buyudugunde oturunca flan grk yok alma dedıler sımdılık puset al normal 6.ayda baston araba alırsın dedıler bnada brz mantıklı geldı cunku okdr para travel vercegıme 80tl puset 240tl baston araba alrm dha mantıklı zten kıs bebegı 6 ay evden cıkmıcaz cokta lazm dgl bana göre
Erdeminannesii JaneAusten bin pişmanım eşim olmadan açıp kapatamıyorum zor oluyor bana maxi cosi almıştım markası almasaydım keşke ve söylendiği gibi çok yer kaplıyor satmayı düşünüyorum o derece tiksindim😂
Elmaveannesi JaneAusten canim bende hangi saticiya sorsam travel alma çokça yorulursun kendine yuk yaparsin ne dolmusa ne otobuse binebilirsin onla cok hantal dedi. Ben kabin boy almayi düşünüyorum yaninda da pusey. 4baby nin arabasi ve puseti yaklaşık 500 600 civari. Puseti 6 ay anca kullanir ondan sonrada arabayi kullaniriz diye düşünüyorm
ozlemmyy Erdeminannesii şimdi instadan baktım çok da güzelmiş modeli falan böyle soğumanıza üzüldüm açıkçası
Erdeminannesii ozlemmyy evet modeli falan çok güzel ama ya ben beceremiyorum kapamasını açmasını yada bilemedim😂🤷🏼♀️
buseyusuf27 Tugce1803 evet cnm mağazasından baktık gecen gun esımle uygunmus dedı burdan alalm dedı tm dedm
Nesliyazmazz Kabin boy alabilirsiniz ilerde de şimdi de kullanmak için. Ama en rahatı baston tabiki. Travel almayın bencede. En hafif dedikleri bile ağır ve yer kaplıyor
Busrakivanc JaneAusten bennn pişmanım çok işe başlayıp baston almayı düşünüyorum. Çok zor yani bir kişi yanınızda olmadan zor parça parça olduğu için takması çıkarması ayrı dert
buseyusuf27 aysegulkaya evet atayım link https://www.e-minico.com/anakucagi-tasima-koltugu-k-557.html
ecembugra53 JaneAusten benimki rahatlar her marka bir değil markası baby care tek tuşla kapana poşet ve bebek ve çocukken oturabileceği çift yönlü takıp parçaları çıkarılabilen bi araba rahat yani arkadasım da aynısı kullanıyor ondan görüp almıştım cok rahat
Aryamomy JaneAusten www.e-bebek.com/joie-extoura-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t0941dachr001 ben bu arabadan aldım diğer travel sistemler gibi değil bebek arabası baya uzun bir süre kullanılır pusetı arabanın onunde ki bara takılıyor ama çok sağlam e bebekte gidip bakabilirsiniz begenirsiniz kesin fikir olsun size☺️
Aryamomy Aryamomy Extoura Travel Sistem Bebek Arabası https://www.e-bebek.com/joie-extoura-travel-sistem-bebek-arabasi-p-joi-t0941dachr001
BirVeraAnnesi35 JaneAusten ben çok memnunum 10 aydır kullanıyorum bi kere buda çok hantal nerden aldım demedim kraft kullanıyorum ben fit2 modeli