150_gelartik Ozlemzeynep gerçekten mi ya yüreğime su serptin canım benim bi daha kan istedi mi doktorun
Ozlemzeynep 150_gelartik doktora gitmedim kuzum bir sıkıntım yok çok şükür gitsek de hiçbirsey görünmez zaten boşa gitmiş olurum haftaya giderim sende öyle yap değer artar Allah’ın izniyle bi kanama bir sükuneti olmadığı sürece bekleyebilirz 🥰
150_gelartik Seher112 ne güzel 3 gün de baya artmış . Ben de 3 gün sonra verecem perşembe gününe denk geliyor inşallah güzel artışlar olur. Yalniz kasık ağrısı ve batması çok oluyor
Seher112 150_gelartik 150_gelartik bende aynen Hayırlısıyla bthc artsın kese gözüksün kalp atışı duyulsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım diye dua ediyorum
150_gelartik Selo39 canım eczacı misin bi sorum olacaktı cumartesi profa gittim prof bana beta hariç diğer tüm hormon tahlillerini yaptı prolaktin 38 çıkınca dostinex verdi . O gün bir tb içtim. Meğer d grubu ilacmis dun ki uzman hekim beni tekrar profa yolladı. Prof da bir sakıncası yok deyip gonderdi
Oyagunaydin 150_gelartik canım benim adetim kendimi bildim bileli hep duzensizdi yumurtlamanin 16.gunu test yaptım 2 gün sonrada kan verdim 179 du
150_gelartik Oyagunaydin hadi ya inşallah rahim ici bir gebeliktir de artış gösterir . O zaman sizinki yumutlamanin 18. Günü bu değer cikti
Selo39 150_gelartik eğitim ve araştırma da çalışıyorum canım, prolaktin meme bezlerinde süt salgısını uyaran bir hormondur.. bazen bunun yüksekliği sonucu, yumurta üretimi kesiliyor, adet düzenliği gibi sonuçlar ortaya çıkıyor sen profesörü dinle canım..
Oyagunaydin 150_gelartik evet canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir sağlıcakla kucağına alırsın 🤲🏻❤️
150_gelartik Selo39 inşallah canım gittik yanina bir sıkıntı çıkarmaz dedi . Haftaya gel bakalım dedi. İnşallah bebekte bir sorun yaratmaz
06busraa Sen gıbı oldum mesela 31gun gecti ya ben 20gun önce hamile kalmısım sonra cozuo doktorlar suan 21 haftalıgm
Seher112 150_gelartik ağustos ayının 5 ve 10 arası yumurtlama ve çatlama günlerimdi 5-8-10 ilişki oldu hangisinde gebe kaldım bilmiyorum ama ayın 20 si adet günümdü betahcg:30 çıktı o gün 23. De tekrar verdim :170 olmuş ama korkuyorum erkende gitmim kese kalp atışı görüm diyorum 1 eylülde gideceğim galiba son adet tarihim de 26-30 temmuz arasıydı adete göre 4 +2 haftalık oluyo