Mervelsmet Selver3 erkek ama erkek olduğu için midir bilmiyorum gerçi bence cinsiyetle alakası yoktur ama 20. Haftaya kadar geceleri full çok kustum ilaçlar falan hiç ıyi gelmiyordu Allahima şükür geçti kemiklerine kadar canım açıyordu sen düşün şimdi 30. Haftadayım midem yanıyor sadece sürüp falan idare ediyorum artık az kaldı ☺
elifkerem01 Ben suan 31+3 üm bır kere bıle kusmadm hamıle gibi degıldım acıkcası. sımdı agırlastıkca hamıle olduğumu anlıyabılıyorum🙏🏼😆
ikizlermom Beeen 🤚🏻 tek yumurta ikizi erkek bebeklere hamileyim kusmaktan canım çıkmıştı hala bile devam ediyor cinsiyetle alakası yok tamamen bünye meselesi sanırım ☺️
Prensesim2018 Selver3 benim kotu gecti isth hic yoktu 6 aya kadar 7 kilo vermistim simdi hamile kaldigim kilodayim dogumuma 2 hafta kaldi cok sukur inslaahta almam daha fazla
Zeyarslan Selver3 16.haftamdayım, erkek bebek, hala sabahtan akşama midem bulanıyo,kusuyorum. Erkekte kusma bulantı olmaz kızda olur teorisi tamamen sallamasyon.
Senemada Selver3 benim ikiz ve ikisi erkek kusma ve bulantı çok oldu şimdi çok şükür hafifledi biraz 🙏🏻 daha önce kızımda bulantım olurdu ama kusmadım hiç bu bebişlerde herşey çok farklı☺️
Mstpnr Selver3 35. Haftaya kadar çok şükür hiçbir şey anlamadım ilk zamanlar kasık ağrılarım dışında ama onun haricinde ne miğde bulantısı ne kusma hiçbiri olmadı şuan 36+2 olduk artık çok zorluyor çok çabuk yoruluyorum kasılmalarım oluyor ara ara ama onun dışında çok şükür hiç anlamadım
Mstpnr insan_insan annem bana hamile kaldığında çok kusmuş mide bulantıları çok yaşamış ama erkek kardeşlerimde hiçbir şey anlamamış bende o yönden anneme çekmişim ilk çocuğum ve erkek çok şükür sorunsuz geçirdim 36. Haftaya kadar allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Deryasrht Selver3 ayyy ilk 5 ay hergün kustumm hergün suan 8.aya 5 gün kaldı hala ara ara oluyor bugun mesela 🤦🏻♀️ iç organlarım fırlayacak gibi hissediyorum bazen ama çok azaldı şükür baştaki gibi hergün hergün değil
annecikk_ Selver3 16 haftama kadar kustum 4 kilo verdim.. Simdi 30 haftamdayim cok az bulantim oluyo arada