Duygu538 Kbrazcan aynen katılıyorum ya bende vicdan azabı çekiyorum bıraktım diye ama bu seferde hiç beslenemedim ilacı içince😔siz kaç haftalıksınız bende bu haftaiçi doktora soracağım
Aycann Duygu538 evet maalesef önce hapla başladık sonra testleri tekrarladık hem hap a devam hem iğneye başladık
Betl Duygu538 doktora sor kadın doğum doktorları bu konuyla pek ilgilenmiyor ama bebegin sağlığı ile daha çok ilgileniyorlar ben dahiliye doktoruna çıktım o verdi tabiki de tahlil ilaçlardan kadın doğum doktorumun haberi var
Aycann Duygu538 bende bişey olmadı vücutla ve yapanla alakalı sanırım kan alırlarken bile mesela hiç morarma olmazdı bi kaç kere farklı hemşire aldı ve morarma oldu . Bide normalde de benim hiç aşı izim vs olmadı
Burcu59 Duygu538 surup seklinde olanları var sıvı olanlar ondan isteyebilirsiniz ilacınızla eşdeğer oladak. Bende hap içemediğim için ondan kullanıyorum kaşık şeklinde tek içimlik paketli
Duygu538 Burcu59 hapa karşı psikolojik bir tepki oluşturmaya başladım artık sıvı olanı içebilirim sanırım