Melegimveben haftadayız kızlar oğlum normalde çok hareketli 18. haftadan beri döndüğünü tekmelerini hepsini hissediyorum 🤗 dün az hareket etti bugünde tık yok niye hissetmiyorum korkmaya başladım😥
Cansummm Melegimveben bende 18 haftalığım ama ben henüz hissetmiyorum çok nadir pıt pıt diye o kadar. Sizin haftalarınızda hareketler hergün aynı olmuyormuş diye biliyorum.
FeriDEniz Melegimveben dert etme, ilk zamanlar hareketler düzensiz oluyor. Bi günü bi gününü tutmuyor. Haftalar ilerledikçe her gün sabah akşam hissedeceksin, evham yapma. 😊
Melegimveben Cansummm her gece saat 3 yada 3:30 gibi maşallah pıt pıt değil bildiğimiz güçlü tekme atıyor 🙏🏻
Cansummm Melegimveben maşallah ne güzel bende en kısa sürede daha yoğun bir şekilde hissederim inşallah🙏🏻
Bebegimcanim Melegimveben ay insallah bende hissederim cinsiyeti belli mi hangi tarafınızda hissettiniz ilk
Melegimveben Bebegimcanim oğlum olacak inşallah canım hep sağ tarafımda hissettim ama ayakları sağ tarafta
Qumral Ben 30haftaligim 1gun baya hareketli oluyor kizim bazen tum gun hissetmiyorum bile. Bu kadar kafaya takmayin daha 20haftaniz var deli olursunuz benim gibi her gun hareket etdimi etmedimi diye dusunmekten😀
Qumral Melegimveben evet benimde ilk bebegim bide zaten cok evhamliyum hareket etmediginde gun gecmiyor sanki
Beyzaa Melegimveben kesinlikle cok tatli ben ki uykuyu cok seven bi insanim ama onun icin uyanmak bile muhtesemmis ☺