Bebegim35 Kızlar merhaba suan 5+3 olduk 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendım ama kanama gibi pembe lekeler var progestan kullanıyorum sabah aksam Çarşamba günü de kontrolmuz var cok korkuyorum
Bebegim35 Mervetekmn kontrolum Çarşamba gunuydu randevu aldım bugun 5te gidicem doktoruma yazdım korkma sakin ol gel dedi ama tedırgınım ilk gebeliğim oldugu için
Zynppg Bebegim35 ben de aynı sorunu yaşıyorum doktordan çıkınca haber verir misin bugün pembe bi kanamam oldu. Umarım her şey iyi olur senin için de 🙏🏼🙏🏼
Bebegim35 Zynppg haber veririm canım 5te gidicem bugun gecen hafta keseyi görmüştük insallah bir sorun yoktur 🙏
Bebegim35 Zynppg doktora gittim simdi geldım ilk baktıgında 4mm di suan 1.20cm olmuş kese guzel buyuyor korkma dedi ama riskli gebeliksin sureklı yatman lazım sadece tuvalete kalkman lazım dedi cok sukur ultrasonda da hemen gördük 🤗
Bebegim35 Kızlar doktora gittim simdi geldım ilk baktıgında 4mm di suan 1.20cm olmuş kese guzel buyuyor korkma dedi ama riskli gebeliksin sureklı yatman lazım sadece tuvalete kalkman lazım dedi cok sukur ultrasonda da hemen gördük 🤗
Minikbebegim1 Bebeklerimiz iyi olsunlarda biz yatalım kuzum bende aynı şekildeyim bende gördüm bugün çok şükür keseyi içim bı nebzede olsa rahatladı ara ara ağrılarım oluyor umarım onlarda geçer 🤲🥰