Minnak20 Seyma_sst bana doktorum yeme demişti ama canında çekerse iyice pişirmen lazım dedi şükür ki canım istemedi 38+4 oldum
62fatma Seyma_sst 5 aylık hamileyim öğrendiğim den beri salam ve sosis yemedim türk kahvesi bile belki 4 5 fincan içmişimdir en fazla.
Humaninannesi20 Canım çekmedi sadece 2 kere namet şahin gibi markalarının sucuğunu pişirip yedim onun dışında yemedim korkuyorum
Seyma_sst Benimde biraz önce canım salam çekti 1 ince dilim salam yedim canım çektiği için size bir sorayım dedim
Imfromlastnight Sucuk yedim pişirerek ama salam sosis ağzıma sürmedim 34 haftalığım. Normalde bile zararlı pis şeyler. Ama bi doğurayım salam yerim hemen:)
threestar Salam ve sosis normalde de tüketmiyorum ama güvenilir marka pastırma ve sucuk iyice pişirerek tükettiğim oluyor çok sık olmamak kaydıyla 🙈
MucizeBirKalp sucukta tehlikeliymis kizlar benimde canim ayvalık falan istiyo hatta eşim yiyo ama ben canim istesede yemiyorum. Yersem icime sinmez zaten. Napalim mecburen dayanicaz bazi seylere onların sağlığından sorumluyuz.