orkide21 Nur1126 canım sana doktor ürtikermi demişti çünkü benim ürtiker de psikolojim çöktü canım kortizonu alırken emzirebişmiş miydin
Nur1126 orkide21 çok düşük bir kortizondu çocuk doktoruyla konuşarak kullandım zaten evet emzirdim cilt doktoru bana ürtiker demedi gebelik allerjisi pup dedi ürtiker olsaydım ürtiker olmuşsun derdi bence çok iyi doktora gittim çünkü bana eczaneden el yapımı ilaç yazdılar mentollu böyle kireç gibi çok iyi gelmişti sen doktora gittinmi allerset ten başka ilaç yazmadı mı
doga21 Ben hamile kalmadan öncede alerjik bir bünyeye sahiptim, geçen demir takviyesine başladım daha doğrusu başlayamadım alerji yaptı doktor demiri vs kesti doğal yollarla al dedi bakıcaz artık 🤦🏻♀️
Nur1126 orkide21 o konuda bildigim yok banada tam tersi demişlerdi ikisi ayrı şeyler diye bekarken ürtiker dökmüştüm ben ikisi çpk farklıydı
cakethesel Nur1126 allerset ilacı içtiğinizde iyi gelmiş miydi? Gebelik alerjisi oldum cok fenayım uyku uyuyamıyorum ona göre doktorumdan yazmasını isteyecegim sabredemiyorum
Nur1126 cakethesel merhaba icmedigim de kurdurtan kaşıntılar vardı içtikten sonra biraz daha dayanabilir oldu Cildiye doktoruna gittim o eczanede el yapımı mentollü bir krem yaptırmam için reçete ve tarif vermişti doğum yapana kadar onu kullandım Kantaron otu zarar li derler hamilelikte ama bir de onu sürdüm heryerime Birde karaciğer fonksiyonlarina baktırt dahiliyeden