Rmyscpn Gebelik döneminde vajinal mantar sorunu ile karşılaşan var mı? Daha sonra geçti mi? Veya herhangi bi sorun oluşturdu mu? Lütfen yardımcı olur musunuz?
tubik_ Rmyscpn bende çok oldu ama günlük ped kullanımı bıraktıktan sonra geçti. Ped kullanmadığım için günde iki üç kez iç çamaşırı değiştiyorum şükür geçti. Sizde öyle yapın bence günlük pes kullanıyorsanız bırakın.
Sarearslantas Rmyscpn Bende aynı durumdan muzdaribim ikinci hamileliğim ve ilk defa böyle bişey yaşıyorum fitil krem hiç biri iyi gelmedi maalesef doğumdan sonra geçer diyorlar bakalım bekliyoruz geçer inşallah
hencacalik Rmyscpn benim 3. Kez tekrarladı, 36.haftadayım, her seferinde değiştirdi fitili, şimdi baticonlu bir fitil verdi, kremler ilerlemişse pek işe yaramıyor ve dr’unuza mutlaka tekrarladığını ve değiştirmesini söyleyin bence
Merveosm Gebelik şekeri olanlarda çok yaygınmis doktorum öyle demişti bende de gebelik şekeri çıkmıştı bununla beraber akıntı doktorum baktı mantar dedi fitil ve kren verdi ama geçmedi akıntım devam ediyor. Kasintim yok çok şükür o yüzden kremi hiç kullanmadim
Anne12-3 Akıntı şikayetiyle gittim alttan muayene oldum hemen Mantar olmuşsun dedi doktor genital bölgeyi yıkamak için şampuan sebamed mantar akıntı geçmesi için fitil vermişti 2 adet oluyor ıcınde 3 gun arayla kullanıyorsun kaşıntı içibde krem vermişti travazol 1 kere kullanmıştım pamuk iç çamaşır kullanımı çok önemli asla günlük ped vs şeyler kullanmayın o bölgenin hava alması çık önemli ve bol su içmek gerekiyor
Rmyscpn Anne12-3 banada aynı fitil verdi 3 günde bir kullanılacak die travazol krem verdi ayrıca hap verdi iki tane 1 hafta arayla içilecek son ayında olduğun için yazıyorum bu hapı dedi önceden olsa vermezdim dedi
Rmyscpn hencacalik ilk defa oldu daha bn daha önce farklı doktora gidiyordum ilerlememişti söyledim bana bişey yok dedi son zamanlarda daha kötüye gidince doktorumuzu değiştirdik o da ilaç verdi kremin faydası oldu dayanılacak gibi değildi yoksa
aminegunes24 Rmyscpn bende hamilelikde önce oldu canım bir miktar suya sirke dök aşağı bölgeni yıka bana doktor tavsiye etti