Anne12-3 Selam kızlar hamileyken karniniz nasıl şekil aldı genelde kız doğuranlar karnımız top gibi yuvarlak oluyor felan diyorlar sizin nasıl oldu nasıl şekillendi?
babysevgi Anne12-3 hyr erkekte top gibi olur kızda yayvan denilir 😂 benim suanlık top ile yayvan arası
Oyagunaydin Anne12-3 ne kadar doğru bilmiyorum ama erkekte daha aşağı tarafa doğru olurmuş kızda top gibi olurmuş öyle duydum
Snszasla Anne12-3 tahmini kız demişti doktor ama 20 haftalık olduk daha net ögrenemedik 😀 iki gün sonra öğreneceğiz inşallah ama karnım yayvan sivri değil erkek bebekte sivri oluyor diye biliyorum
Bekt Anne12-3 hepsi yanlış bence tutan tutuyor sadece şans eseri benim karnımı gören herkes erkek diyor ama kızım olacak. Zaten karnının o şekli almasıda 6 aydan sonra zaten o zamana kadar cinsiyet belli oluyorrr
Burcinisp88 Snszasla benim karnım sivri idi kız bebek doğurdum. Bence bu durum vücut tipi ile alakalı
Snszasla Anne12-3 BEnde meraktan çatlayacağım artık 😀özellikle kız denilip de erkek oldu mu diye düşünüp duruyorum geç bile kaldık doktora gitmeye 😂
Snszasla smg95 olabilir valla canım 😀 şimdiden çıktı göbegim önceleri erken mi çıktı acaba diyordum ama 😀 normal galiba artık belli olması
Anne12-3 Bazen doktorlar bile şaşırması erkek dıyıp kız cıkması kız deyip erkek çıkması o sekılde olup pskolojısı bozulan kızlar bıle var aslında kemik yapısından bıle bellı oluyormus
Smeyyesayin Anne12-3 benim karnım top gibi ve sivri duruyor biraz. Erkek bebeğim. top veya yayvan duruş değil de sivrilik daha çok belli ediyor bence 😂