Selda33 merhaba arkadaslar, bebegi onden giden var mi? Doktorunuz neler soyledi, benim gebelik sekerim var ama diyetle duzene girdi fakat bebek 2 hafta onden gidiyormus erken dogum riski olabilir dedi beni biraz endiselendirdi. Suyun normal dedi.
DamlaNur29 Selda33 benimde gebelik şekeri var 2 haftada önden gidiyor erken doğum demedi ne zaman isterse o zaman gelir dedi doktorum sizi neden korkuttu anlamadım
Ikimelekannesi67 Selda33 benim de 2 hafta geriden geliyormuş önde ya da ileride olması 1 2 hafta pek sorun olmuyormuş sağlıcakla alalık kucaklarimiza inşallah
1994ozg Selda33 boş yere korkutmuş resmen. Benim en başından beri 2 hafta önde gidiyo şekerimde yok. 38 haftadayım tık yok bebeden keşke gelse şimdi normal doğurabilsem diye bakıyorum
Selda33 DamlaNur29 yani cok dikkat et boyle giderse yogum bakima alinir dogdugunda falan dedi ve ister istemez gerildim oysa ki suyum falan normal.
Zeynepmibu Selda33 gebelik şekeriniz varsa bilemem ama benim oğlum da hep 2 hafta önden gitti. 33.haftada 1 haftaya düştü önden gitmesi. Bana da erken doğacak yok iri doğacak dedi ama oğlum bi hafta geriledi şu an. Bol su içip sol tarafınıza yatıp dinlenirseiz iyi olur gibi. Ha bi de doktorların her dediğine bakmayın ya da başka bi doktora görünün ve asla endişelenmeyin.
Minikannesi00 Selda33 canım benim bebeğimde 2 hafta önden gidiyordu öyle erken doğum riskinden bahsetmedi doktorum,çok şükür erkende gelmedi bebeğim 38+5 te sezeryan oldum. Doktorum sadece sezaryen yapablirz iri olırsa demişti ve öyle de oldu
Ebrugur2019 Selda33 benim hamileliğim de 2 hafta önden gidiyor doktorum bir sorun yok dedi suyun herşeyin güzel dedi
DamlaNur29 Selda33 ya canım korkma bak ben basından beri böyleyim yani diyette yapıyorum insilünde kullanıyrm ve az yiyorum ona rağmen hala kilosu önde doktorum dedi o zaman iri bi bebek olcak yani diyete ragmen düşmediyse iri bi bebektir benimde suyum normal bu doktorlar ne cok seviyor korkutmayı ya
ecembugra53 Selda33 canım benim de doktor kontrolüm var 31. Veya 32. Hafta gidiceö en son gittiğimde 28 haftalıktı 1385 gr önden gidiyor dedi
Selda33 DamlaNur29 yani benim de daha ne kadar dikkat edebilirim bilmiyorum 2 ayda toplamda 2-3 kere yuksek cikti sekerim bu kadar etkiler mi dedim sen dikkat et dedi. Yani evet bence de doktprum biraz pinpirikli davrandi ve korkuttu beni.
Babyy1S Selda33 en fazla 2 hafta onden gitmesi çok normal 3 4 hafta onden giderse doktor bir sorun oldugunu söyler sizinki de normal benmki de 1 hafta onden gidiyor çok iyi dedi doktorum
Elif_gur12 Selda33 bir iki hafta önden ya da geriden gitmesi sorun değil merak etmeyin benimki de iki haftaya yakın önde gidiyor. Daha fazla ileride olursa gebelik şekeri olabiliyor
DamlaNur29 Selda33 benim bazen yemediğim halde bile cıkıyodu şekerim böle stres yaptırırsa strestende cıkar şekerin bizde hamileyiz yani canımız çekiyor arada valla bugün benim oğlan haraket etmedi 2 saat baklava yedim 1 tane ufak mecburen yedim yoksa doktora gidecektim sonra gene haraket etmedi 1 saat kadar bazen oluyor kaçamaklar hatta nstye girdiğimde kadın yedinmi bişeyler dedi bende dedim yiyemedim bi poğça yedim allahtan oda cıkarmadı şekerimi şükür yani nstye giricem diue mecbur orda bişeyler yemek zorunda kaldm
Selda33 DamlaNur29 yani kesinlikle onden gidiyor diye bana bu kadar stres yaptirdi ki doktorumdan da memnundum. Ayrica benim esim de iridir belki genetik ama direk sekere dikkat et porsiyonunu kucult dedi hic bir sekilde seker yok dedi ya zaten oyle her zaman yuksek cikmiyordu sekerim. Resmen baya stres yaptirdi bana. Ama burda konusmalarimizdan sonra rahatladim gercekten.