67380ipek Kılar benm bebeğim baştan beri çok hareketsiz bir bebek bazen hiç hissetmyrm bile sizdede oldumu hiç daha yeni doktor dan geldm
SKelebek 67380ipek kuzum 28+5 im bebeğim çok hareketliydi ama son 1 haftadır çok azaldı hareketi kontrole gittim. Durduğu pozisyondan kaynaklı dedi ve benim su azlığım var maalesef.
Akkt 67380ipek bnde başta hissetmiyorum hiç sonrasında hissetmeye başladım doktora sorduğumda kilon var bana başta ondan hissetmiyosundur demişti 😏
-betul-20 SKelebek SKelebek aynı haftadayız. Çok hareketliydi bebeğim. Doktor saymamı istedi hareket ediyor ama eskisi gibi değil ve karnında kasılıyor size de oluyor mu
Akkt 67380ipek bnmde ilk haftalardi zaten sonrasında hissettim hep yatarken gün icnde başta endişelendim bı gün hatta hiç hissedemeyip sağlıkocagna gittim oda baktı kalp atışına feln bişey yoktu suan 39.haftadayz hareketlerimizde normal suanda
ecembugra53 67380ipek plesanta eğer öndeyse bebek hareketini kısıtlar daha az hissedersin cnm bunu sor doktora
Nktozkn Benim ilk gebeliğimde kızımda öyleydi çok hareketsizdi her muaneye gittiğimizde uyurdu korkardım birşey mi oldu acaba diye tamamen çocukla alakalı doğumdan sonrada çok sakin bir bebekti şimdi ikinciye hamileyim içerde savaş çıkıyor sanki 🙂
Akkt Nktozkn ayy ne güzel ya inşallah benm bebiste doguncada sessiz sakin olur🥰 bana çekerse zaten sessiz sakin olur babasına çekerse fırlama bişey olur yandık 🤩
Nktozkn 67380ipek günlük hareketlerini takip et canım saat başı çok azda olsa hareket ediyosa sorun yok demektir benimki çok az hareket ediyodu ama en baştan beri öyle olduğu için alışmıştım artık
Akkt 67380ipek ewt canım ozamnlardi korkma sende Allah’ın izniyle bişey yoktur inşallah zaten doktordan gelmissn olsa ters bişey oda seni bilgilendirirdi❤️
Akkt 67380ipek sonrasında düzeldi benm hatta soruyolardi bana ya nasıl hissetmiyosn diye bnde hissetmiyorm işte doktorumda böle soledi zaten tahlillerimde ultrasonlarmda hiç bı sıkıntı yoktu herşey normal ilerliyordu sonrasında bunu kafamda kurup uzmedm kendimi başkalarının söylediklerinde takmiyordm cnki bişey olsa doktorum soler diyordm hep
Akkt 67380ipek yani olabilir düşünme sen kötü şeyleri kafandan sil at iyi şeyler düşün ki herşey iyi olsun herkesin zaten hamileliği aynı olucak diye bişey yok yani. Bnm.mesala.bastan beri çok sakin.bi hamilelign oldu bazen hamile.oldugumu unutuyordum yani ama doktor kontrollerimde bı sıkıntı çıkmadı hiç aldığım bı troit için hap bide kan kapi okdar yani bide bebeğimiz iri bebek❤️