Muhammedfatih42 Kızlar efsane dişim ağrıyor gargara,karanfil yağı ne varsa senedin ama yok dişte çürük var doktora gitsem çekermi
Feyzaaa1 Muhammedfatih42 ilk üc ve son üc ay haricinde diş tedavisi yapılmıyor. Gitsen tedavini yaptırırsın. Hamilelik eziyet degil kendine eziyet etme. Geçmiş olsun
Yarim_Kilo_Kiyma Muhammedfatih42 İşlem yapılıyor sadece tomografi çekilmiyor . Benimde sorunum var dişimde Profösür öyle demişti
Elvanay Muhammedfatih42 çekiliyor ben 4 tane diş çektirdim .cekmeyince enfeksiyon oluyor bebeğe daha çok zarar
Feyzaaa1 Muhammedfatih42 çekilir enfeksiyon olunca bebege daha zararlı ben çektirdim. Günah diş agrısı hicbir şeye benzemez. Çekme
Ysmnscgnr Büyük ihtimal çekmezler ama dolgu kanal tedavisi vs. Yapılıyor 5 aylıkken .(7 .aydan sonra hiçbir işlem uygulanmıyor .)
Taelif Muhammedfatih42 Iyi bir disci olabildiğince dişi çekmez kurtarmaya çalışır. Dis çekmek o kadar iyi birsey değil zaten gidin tedavi ettirin. Durumuna gore dolgu kanal tedavisi yaparlar. Dis tamamen gittiyse kurtarilamayacaksa çekerler.