kbrMEVA Fransada YASIYAN varsa Türk doktor tanıdığınız var mı yada Türkçe bilen kızım bir yaşına girdi hamile kaldım sezeryen dogum yaptım kızıma bu hamiligimde dogumum normal mi olur sezeryen mi bilen varsa yazabilir mi
Matilda kbrMEVA normal denerler olmazsa yine sezeryan bence. Bende yurtdışında yaşıyorum ve normal doğuma çok önem veriyorlar ilk kızımda mecburi sezeryan oldum ikinci de de normal doğumu bekledim yine sezeryan bazı aksaklıklar yüzünden
[silindi] kbrMEVA canım ben Isveçteyim bende kızımı sezaryenle doğurdum. Ebemle konuştuğumda sormuştum tekrar sezaryen mi yoksa normal doğum mu olur. Normal doğurabilirsin demişti. Ama ben yine gebe kalırsam sezaryeni tercih edeceğim 🤲
Zuhal1 kbrMEVA canım Almanyada yaşıyoruz biz burda uzaktan tanıdık 2. Doğumunu normal yapmış ilkini sezaryen ve cok rahat geçmiş doğumu 20 dkka da doğurmuş inşallah bizde öyle rahat doğruruz
kbrMEVA Matilda hani bir sene geçti üstünden turkiyede bile en az normal doğum için üç yıl geçmesi gerekiyor o yüzden merak ediyorum zaten kızım dada catim dar olduğu için normal doğum olmadı
Matilda kbrMEVA çatı darlığını falan doktorunla konuşursan bence senin için uygun olanı seçerler bence
Matilda [silindi] mrb bende isveçteyim malesef benim ikinci de normal beklediler ama olmadı Nur topu gibi 2 sezeryanım oldu ve 3. Ye hazırlanıyorum Aralık ayında
kbrMEVA [silindi] inşallah bende sezeryen olurum. Çünkü simdiden dikiş yerlerim ağrıyor sanki dikislerim yirtiliyo gibi
[silindi] Matilda benim durumun farklı canım doğumdan 1 saat sonra kızım vefat etti, anlaşmamıza göre Allah nasip eder de gebe kalırsam 38. Haftada sezaryen kararımız var.
Matilda [silindi] başın sağolsun canım allah hayırlısını ve sağlıklısını versin. Üzüldüm senin için allah kucağını boş bırakmasın isteyen herkes bu güzel duyguyu tatsın
kbrMEVA Matilda kızım kuvukdu kurs kabul etmedi eşimde çalışıyor sabah gidip akşam geliyor kaynim araştırıyor işte ya tercüman a para vereceğime Türk doktoruna para veririm daha iyi
Matilda kbrMEVA AA orda çok değişikmiş ben de ilk geldiğim zamanlarda tercüman tuttuk ve beş kuruş para vermedik