Aleynakalkar Bugün 20+4 gün olduk ve sanki ağırlaşıyor gibiyim çabuk yoruluyorum hemen uzanmak istiyorum sırtımda belim de ağrılar oluyor sizler nasılsınız
Snszasla Aleynakalkar bende 20+0 ım evde iki dolaşayım nefesim kesiliyor gibi oluyorum 😒şimdiden böyle ise son haftaları düşünemiyorum valla 🤷♀️ Bel ağrısı konusunda o kadar muzdaribim ki her gün sırtım belim ağrıyor ya yatsam da agrıyor kalksam da agrıyor
Aleynakalkar Snszasla kıyamam yaa 🥺 şuan ben birde eşimin köyündeyim fındık zamanı yemek felan yapıyorum ev işi derken çok yoruluyorum bugün çok ağırlaştım
Snszasla Aleynakalkar ay senin için daha zormuş canım ya 😒Allah yardımcın olsun valla kendini yormadan yapmaya çalış bu ağrılara alışmamız lazım galiba çünkü günlük devam eden şeyler azalma yada kaybolma olmuyor gün geçtikçe artacak sanırım ne yapalım artık dayanacağız 🙊
Aleynakalkar Snszasla aynen öyle gün ilerledikçe daha çok ağırlaşıp ağrı çekeceğiz sanırım rabbim kolaylık versin hepimize 🥺 sabrediyorum yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum on gün daha sabretmeliyim 🙏