Ayseturkoz Kızlar kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkamaya başladınız ben 33 haftalığız suan yavaş yavaş yıkamaya başladım etrafımdakiler daha erken diyo sizce erken mi?
Arya12 Ayseturkoz 30. Haftadayım hepsini yıkadım. Yavaştan ütüleyip hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. Ağırlaşmaya başladım çünkü. Bence hiçte erken değil. 😊
bburcu Ayseturkoz hamilelikte ne olacağı belli olmuyor. Erken hazırlamakta fayda var ☺️ 32de başlayacağım ben
mikican Ayseturkoz ben de 33de yıkadım ütüledim 35.haftamda da cantamı hazırladım. Gün geçtikte üşengeçlik başlıyor yemek bile yapası gelmiyor insanın
hulya1406 Ayseturkoz ben şuanda 27+1 im.Ailem herkes kıyafetleri yıka artık yavaş yavaş diyor ☺️ Sizlere göre ben çok erken başlamış olucam galiba ☺️
polisanne19 Ayseturkoz 32 de yıkadım ütüledim 34 haftalığım bugün akşam çantayı da hazırlıcam kafam rahat olsun aniden suyum falan gelse kaptığım gibi giderim çantayı onu koydummu ,şu nerdeydi diye düşünmeden Geç kaldığımı bile düşünüyorum :)
yumukeller Ayseturkoz bnde 32 de yıkadım utuledim bence erken değil gitgide agirlasiyoruz. Dolabın içinde ne olacak sanki