150_gelartik Bfduam canım bildirimlerde sıkıntı var benim yeni gördüm mesajını. Zonklama gibi değildi rahime batıyordu bebek tutunurken olan batma ağrısı senin nasıl tarz ağrıların var
Bfduam 150_gelartik estağfirullah, ben adet oldum canım 6 gün gecikti, korunmayalı adet dengeleri şaştı bende.
150_gelartik Bfduam gebeliğe hazırlanıyor dur rahmin canım. Bebek istiyordur ondan yakındır inşaallah gebeliğin
150_gelartik Bfduam aynen gecikmeler başlamıştı benim de bi de rahimdeki enfeksiyonu halledince oldu. Sarı akıntın çoksa fitil verebilir dr. Bana vermişti
Bfduam 150_gelartik enfeksiyonda sarı akıntı mı oluyor? Kaç ay olmuştu böyle gecikmeler canım? Benim erken gelmeye başlamıştı benek düşüneli, bi ay gecikti ve daha yoğun.
150_gelartik Bfduam evet sari akıntı böyle ele gelen akıntı. Onun için fitil kullandim yaklaşık 5 ay düzensiz oldu 29 30 32. Günlere kadar uzadı. Normalde 28 günde bir olurdu
Bfduam 150_gelartik benimde 5 aydır düzensiz, ya normalinden kısa sürdü, ya erken geldi, sonda da gecikti 6 gün. Son gecikmende diğerlerinden daha yoğun kan geldi mi?
150_gelartik Bfduam yok kuzum gelmedi normal yoğunlukta geliyordu . Acaba senin yoğun kanama kimyasal gebelik nedeniyle olmuş olabilir mi sence
150_gelartik Bfduam simdi adetine kaç Gün kaldı adetli misin iyiyim sağ ol canım 3. Trimester zorluyor insani