Nmkllll Kızlar 14 haftalık hamileyim 12. Haftada bebegimin hareketlerini hissettim hep sol tarafta hissediyorum. Bu hafta cinsiyetini öğrenicem. Sizce cinsiyet hakkında ip ucu verir mi. Hep erken oynamış erkek olacak diyorlar doğru mudur sizce?
Tugce1803 Nmkllll Hissetmek için çok erken daha ve onunla ilgisi yok benim bebeğim erkek ama sağda hissediyorum
Deletedmom95 Nmkllll ben 16. Haftada hissetmeye başladım sol tarafta oğlum olacak. Pozisyon u uygunsa öğrenebilirsin ama her ihtimale karşı detaylı ultrason u beklemeni tavsiye ederim
Zuvalll Nmkllll valla herkes farklı şeyler söylüyor hiç alakası yok sağ yada sol.benim oğlum olucak Allahın izni ile sağda hissediyorum başından beri.
Sermec27 Tugce1803 katılıyorum bu kadar erken haftada eger ikinci gebelik değilse erken hissedilmesi zor bazen anneler nabız atmasını bebek hareketine benzetiyor ki bu da cok normal bence de alakası yok ben de oğlumu hep sag da hissetmiştim ve oğlumun hareketlerini 18 de hissetmeye başlamıştım
tugbasare Kızlar 12 haftadayım doktor yüzde 80 kız dedi doğruluk payı ne kadardır sizce değişir mi kanamam da vardı durdu
Deletedmom95 tugbasare bebeğin organı 16. Haftadan itibaren netleşiyor. O haftalarda yanılma payı yüksek oluyor. 16. Haftadan sonrasını mümkünse detaylı ultrasonu beklemenizi tavsiye ederim 🌹