Mervekgn Sevincey eşim : 12.09.1993 ben : 13.05.1996 Son adet tarihim : 29.06.2020 ama 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenme nedeniyle. Benimkine de bakar mısınııız 🙏🏼
Sevincey Benay10 canim bak yukarida @busetmr tarihleri var onu rus takviminde hesapla erkek cikicak ama ben kiz hesapladim
Minnak_ve_Annesi Sevincey hayır 12 haftada gittik pozisyonu uygun değilmiş görünmedi eylülün 12 gibi yeni randevum
Minnak_ve_Annesi Sevincey hayır 12 haftada gittik pozisyonu uygun değilmiş görünmedi eylülün 12 gibi yeni randevum
Sevincey busetmr sana kiz hesapladim canim yukarida arkadas rus takvimiyle hesapliyor dedi onun icin en son senin yazdigin tarihler vardi ona gore hesap yap takvimde erkek cikiyo dedim yani rus takviminde sana erkek cikiyo ben onla hesaplamiyorum
Yagmurbegum Sevincey tesekkrler.gecen hafta içi gittik ama göstermediii. Cevremde erkek hisseden çok ama ben yine kız hissediyorum hayırlısı bakalım 🤗
Ozlemmzenginn Sevincey Sevincey esim 08.07.1990 dogumlu ben 31.08.1994 son adet tarihim 11 nisan bakalım ne diyeceksiniz😇
Sevincey Ozlemmzenginn ikinizinde kan degisim tarihi 2018 yani ayni yil ama en son senin kanin degisiyor kiz bence