FerdaElmaBilen Kızlar benim asırı midem agrıyor yanıyor yardım edin ne yapmam lazım çok erik yiyorum ondan olur mu
Aleynaarslan FerdaElmaBilen bendede erik yiyince oluyor canım daha da yemiyorum 🙈 midem çok kötü oluyor
Aysenaz FerdaElmaBilen erik ekşi olduğu için yakar bide tuzla yiyorsan daha çok yanar arkadaşım dün de benim aynı şekildeydi eğer elinde varsa buz gibi kavun ye anında kesiyo
FerdaElmaBilen Maalesef yok canım olmazsa acile gidecem burnum da kanadı midem de yara var sanki öyle acıyor
Aysenaz FerdaElmaBilen ikiside bi araya gelmiş geçmiş olsun cnm miğde çok kötü bende kaç aydır çekiyorum
1234 FerdaElmaBilen gecmıs olsun cnm ılık süt iyi geliyor birde sade soda bende cok mıde agrısı cekıyorum sırtıma vuruyor agrı
FerdaElmaBilen Benim de kızlar midem hiç bulunmazken bulanıyor aşırı gaz var acile gitsem bakarlar mi kadın doğum aciline
1234 FerdaElmaBilen cnm bi sade sodayı dene mide agrısına gaza birebir bana cok iyi geliyor Acilde bakarlar tabi
deletedmom351 FerdaElmaBilen Mide yanmasının kesin bi çözümü yok bazı şeyler var saatlik rahatlatır sonra yine yanar miden bu böyle doğuma kadar gider canım maalesef alışman lazım.